1 oktober 2023

Mailen met Dennis Biesma

dennis biesma auteursfoto

Dennis Biesma debuteerde vorig jaar met zijn autobiografische roman ‘De regen kwam van binnen’. Een openhartig verhaal over zijn leven bij Jehova’s getuigen.

Dennis Biesma koos ervoor om deze gemeenschap te verlaten. Hij bleef niet stilzitten, want na het schrijven van zijn autobiografische roman ging hij verder met zijn andere schrijversdroom: thrillerauteur worden! ‘Volledig verknipt’ werd het eerste deel van een thrillerserie met een vleugje SF. Ik vond het tijd om eens bij te kletsen met Dennis!

Lees de hele blogpost …

15 mei 2023

Volledig verknipt van Dennis Biesma

volledig verknipt cover

‘Volledig verknipt’ is het tweede boek van Dennis Biesma. Hij debuteerde met een autobiografische roman, maar gaf toen al aan dat hij al bezig was met een thriller.

Lara Cains groeit op met een stem in haar hoofd. Haar ouders ziet ze niet meer, haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Ze besluit om te praten met een psychiater, maar rust krijgt ze niet. Ze wordt vlak daarna overvallen en krijgt een black-out. Niet lang daarna krijgt Lara het gevoel dat ze in de gaten gehouden wordt.

Lees de hele blogpost …

2 november 2022

De regen kwam van binnen van Dennis Biesma

de regen kwam van binnen cover

Dennis Biesma vertelt openhartig hoe het was om op te groeien in een gemeenschap van Jehova’s getuigen.

Langs de deuren gaan, prediken, niet je verjaardag vieren, niet roken, naar bijbelstudie gaan en naar preken luisteren in de Koningrijkszaal. Jehova’s getuigen hebben hun eigen besloten samenleving. Ze keuren veel af, maar gaan ook dubbelzinnig om met hun eigen regels als dat beter uitkomt. Dennis Biesma groeide op in een streng gezin, maar naarmate hij ouder werd, begon hij steeds meer te twijfelen over het geloof.

Lees de hele blogpost …