Dewey’s readathon, the day after (april 2017)

nachtwerkDe halfjaarlijkse readathon is weer tot zijn eind gekomen. Zoals altijd ben ik weer brak, maar dit keer ook trots! Ik heb namelijk -ondanks herrie en externe omstandigheden- twee boeken uitgelezen. Gek genoeg heb ik dit keer ook veel pauzes genomen en heb ik ook gewoon geslapen tussendoor.

Ik heb dit keer mezelf meer geconcentreerd op het lezen dan op de interactie. Ik heb wel tweets en foto’s gedeeld, maar voor mijn gevoel was er dit keer niet zo’n interactieve sfeer dan voorgaande keren. Ik mis de teams en de cheerleaders van vroeger.

Het voelde anders…
Het voelde chaotisch en voor zover ik begreep waren de regels omtrent de verlotingen ook weer veranderd. Vroeger waren er teams en cheerleaders en nu is iedereen een cheerleader om elkaar te motiveren, maar dat vond ik dit jaar maar matig in de praktijk gebracht. Niet dat het stil was, er werd genoeg getweet, maar langs elkaar heen had ik het idee. Jammer, want juist die interactie bij zo’n internationale leesmarathon is toch het leukst.

Het lezen zelf…
Het lezen zelf ging lekker. Ik las de Nederlandse thriller ‘De dagen’ van Anita Larkens. Was een spannend verhaal, dus dat hielp ook! Daarna had ik een lange break en tegen middernacht begon ik aan ‘Miracle Morning’ van roeptoeter Hal Elrod. Ik snap de logica achter zijn miracle morning, maar deze man schrijft heel hyper, heel druk en erg vol van zichzelf. Ik kom er morgen nog uitgebreid op terug.

Ik heb ongeveer tot half in de nacht gelezen, daarna ben ik gaan slapen, mijn lichaam schreeuwde om slaap en mijn ogen waren moe van de letters. Vanmorgen ben ik rustig op gang gekomen, wat gegeten en mijn ding in de badkamer gedaan. Daarna ben ik in het zonnetje gaan lezen en heb ik het laatste stuk van Miracle Morning gelezen. Dat boek is nu ook uit. Voor vandaag heb ik wel even genoeg letters gezien haha. Maar goed, ik heb toch mooi twee boeken kunnen lezen van mijn leesstapel, dus heb lekker veel leestijd gehad.

Wie van jullie heeft ook meegedaan en hoe was jullie ervaring? 

Foto is van Pixabay

2 reacties

 • 30 april, 2017 om 17:20
  Michelle zegt:

  Ik vond het jammer da ik pas doorheen de dag te weten kwam dat het weer readathon was… Had anders graag meegedaan!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Michelle Beantwoorden

  • 30 april, 2017 om 18:12
   Leesdame zegt:

   In oktober is ‘ie er weer, dus dan heb je een nieuwe kans. Maar over een week is er een weekmarathon van Bout of Books, die begint op 8 mei en duurt tot 14 mei. In het verleden heb ik er een paar keer aan meegedaan. http://boutofbooks.blogspot.nl/

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Dewey’s readathon, the day after (april 2017)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten