Een dwarse lezer, dat ben ik…

Een dwarse lezer, dat ben ikEen hele tijd terug moest ik met iemand mee naar het ziekenhuis. En nee, het was – gelukkig – niet voor mezelf, het ziekenhuis was redelijk ver rijden en diegene wou liever niet alleen. Van hot naar en her moesten we door het gebouw lopen en weer terug en vooral héél véél wachten. Ik las alle stukgelezen Libelle’s die ik kon vinden. Zocht naar een automaat waar lauwe chocolademelk uitkwam en betaalde ongeveer 8 euro voor een broodje. Het werd later en later en ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik bedacht me dat ik vandaag minstens één boek had kunnen lezen tijdens dat vele wachten.. Ik nam me voor om mijn e-reader de volgende keer maar in mijn tas te stoppen.

Een paar dagen later moest ik weer mee. Met de wetenschap hoe het mij de vorige keer was vergaan pakte ik mijn tas in. Ik propte er een reep chocola in, een voorverpakte koek, een fles water en als laatste mijn e-reader. Het was even wringen, maar uiteindelijk kreeg ik de rits nog dicht. Tja, zo groot is mijn tas niet…

Na weer zo’n lange dag in het ziekenhuis wachten kwam ik tot de conclusie dat mijn e-reader nog steeds in mijn tas zat. Ik zag mezelf al zitten met mijn e-reader in die wachtkamer waar iedereen elkaar in de gaten hield. In het ziekenhuisrestaurant was het veel te druk om te lezen. En buiten dat vond ik het helemaal niet gezellig voor diegene met wie ik mee was gegaan. Nee, die e-reader liet ik voortaan lekker thuis.

’s Avonds pakte ik mijn tas weer uit. Het water was nog onaangebroken, de reep chocola en de koek legde ik terug in de lade. Mijn e-reader ging weer mee naar boven. Boven aangekomen winkelde ik eerst bij Bruna nog wat nieuwe boeken bij elkaar. Want net zoals een kledinggek nooit iets leuks heeft om aan te trekken, had ik als lezer even niks leuks om te lezen…


1 reactie

  • 23 juni, 2012 om 13:32
    Theetante zegt:

    Ik kan ook nooit lezen in een wachtkamer. Ze zeggen dan wel dat je van lezen rustig wordt, maar om goed te kunnen lezen moet je volgens mij al rustig zijn. En dat ben ik duidelijk niet in een drukke wachtzaal. ( bij de kapper lezen lukt trouwens evenmin)

    Ikhartje(0) deze reactie

    Theetante Beantwoorden

Reageer op: Een dwarse lezer, dat ben ik…

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten