28 januari 2024

Mailen met Eva Nagelkerke

Vandaag interview ik maar liefst twee dames! De zussen Victoria en Alexandra Nagelkerke vonden het leuk om mee te werken aan deze rubriek, dus werd het tijd om te mailen met elkaar!

Onder het pseudoniem schrijven de zussen spannende thrillers, maar ook feelgood-verhalen. Ik vroeg me af of lezers verrast reageren als ze niet één, maar twee dames aantreffen op een presentatie en of het samen schrijven nog steeds bevalt. We blikten ook nog even terug op ‘Stille wateren’ en ‘Niet mijn droom’ kreeg een nieuwe kaft.

Lees de hele blogpost …

27 februari 2023

Niet mijn droom van Eva Nagelkerke

niet mijn droom cover

Wie zin heeft in een avontuurlijke thriller die zich afspeelt midden op zee zit met deze thriller goed! ‘Niet mijn droom’ is het nieuwste boek van de zusjes Nagelkerke!

Kim en haar man Rutger gaan met hun dochter Peru een half jaar zeilen in de Caraïbische zee. Dat lijkt romantisch, maar valt in de praktijk toch tegen. Dagenlang op elkaars lip wekt ruzie en irritatie op. Maar op een nacht gebeurt er iets ergs, iets wat alle levens op het spel zet…

Lees de hele blogpost …

27 april 2021

De perfecte engel van Eva Nagelkerke

Eindelijk kon ik beginnen in de nieuwste thriller van Eva Nagelkerke. Achter dit pseudoniem zitten de twee zussen Victoria en Alexandra Nagelkerke, die eerder al schreven onder het pseudoniem Eva Monté. 

De alleenstaande moeder Lisa gaat bij een gezin full time aan het werk als nanny. Ze doet het liever niet, maar heeft het geld en de onderdak hard nodig. Het is echter een apart gezin. Moeder Noëlle is extreem bezorgd over haar dochtertje Bo en legt op elke slak zout. Gelukkig kan Lisa’s dochtertje Ariël het gelijk goed met Bo vinden. Maar dan ontvangt Lisa vreemde berichtjes en verdwijnen er spullen.

Lees de hele blogpost …

4 november 2019

Stille wateren van Eva Nagelkerke

Eva Nagelkerke is het pseudoniem van twee zussen. Alexandra en Victoria Nagelkerke. Ik kende hun werk al, want ze schreven samen al eerder, maar dan onder de naam Eva Monté.

De 29-jarige Sophie woont bij haar ouders en wordt streng gecontroleerd en heeft amper vrijheid. Dit heeft een reden. Tien jaar geleden is er iets afschuwelijks gebeurd, daar moet ze nu nog voor boeten. Ze mag thuis wonen, maar haar ouders moeten haar rust en regelmaat bieden. Hierin gaan ze heel ver, Sophie heeft vrijwel geen privacy en wordt rustig gehouden met pillen

Lees de hele blogpost …