Filmtrailer van De reünie

de reünie coverEr was ooit een tijd dat ik niks moest hebben van thrillers. Volgens mij was ik toen nog een ander mens haha. Maar toen kwamen de vrouwelijke thrillerauteurs in opkomst en de allereerste thriller die ik toen las was ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt.

Ik ben opgegroeid met Simone van der Vlugt, ik las rond mijn veertiende ‘De amulet’ van haar. Ik was meteen fan en las vervolgens nog meer van haar historische jeugdboeken.Toen ik eenmaal volwassen was, kwam Simone met haar eerste thriller. Ik deed er een klein weekje over en ik leefde helemaal mee met Sabine!

Voor die tijd vond ik het een hele goeie thriller en ik vind het nog steeds een van de betere van Simone van der Vlugt. Ik weet niet hoe ik deze thriller nu zou beoordelen, misschien wat kritischer. In ieder geval, kan ik binnenkort ‘De reünie’ weer beoordelen en dit keer op het filmdoek. Ik kijk al maanden uit naar deze film. Ben erg benieuwd hoe ze het verhaal van Sabine tot leven brengen op het scherm.

In juli komt deze film in de bioscoop! Met Thekla Reuten en Daan Schuurmans in de hoofdrol. De trailer vind ik persoonlijk nogal ‘rommelig’, maar maakt wel nieuwsgierig. Wat vinden jullie van de trailer en verheugen jullie je ook op deze verfilming?


3 reacties

 • 20 mei, 2015 om 09:44
  mypinkfairytale zegt:

  Het lijkt me echt een spannende film! Ik moet het boek nog lezen, maar daar heb ik ook zeker goede verhalen over gehoord. Ik ben persoonlijk erg fan van de schrijfstijl van Simone van der Vlugt.

  Ikhartje(1) deze reactie

  mypinkfairytale Beantwoorden

 • 20 mei, 2015 om 11:50
  lous zegt:

  Okee ja, die maakt zeker nieuwsgierig!

  Ikhartje(1) deze reactie

  lous Beantwoorden

 • 20 mei, 2015 om 20:06
  Inge zegt:

  Het boek heb ik niet gelezen, maar ik moet zeggen dat trailer me wel nieuwsgierig maakt. Lijkt me prima vermaak voor een avondje uit. En actrice Thekla Reuten is natuurlijk top!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

Reageer op: Filmtrailer van De reünie

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten