Fun op Bloglovin’

bloglovin'Ik zal het maar opbiechten: ik ben compleet verslingerd aan Bloglovin’ 🙂

In het begin deed ik niks met Bloglovin’, maar goed, ik kwam erachter dat er mensen waren die mijn blog volgde via Bloglovin’ en ik besloot daar eens te gaan kijken en ja, mijn blog stond er ook tussen. Dus heb ik toentertijd mijn blog ‘geclaimd’ zoals dat zo mooi heet en toen kreeg ik mooi statistiekjes te zien en zag ik. Verder deed ik er weinig mee. Op zich bekeek ik heel veel blogs (beauty en boeken) en ik ging altijd van de ene site naar de andere.

Er werd me toen een keer gevraagd of ik een blogger wou volgen op Bloglovin’, dus dat deed ik. En op mijn startpagina zag ik ineens kleine voorstukjes van haar blog staan. Netjes onder elkaar op een rij. Ik kon aanvinken of ik het artikel gelezen had, ik kon een like delen… Ik zocht vervolgens alle blogs op die ik handmatig bezocht en klikte daar ook op volgen. De lijst werd langer. Alle nieuwe blogposten verschenen overzichtelijk onder elkaar… Wow, dat was handig!

In één oogopslag zien welk artikel vandaag online stond en bij wie… doorklikken als ik meer wou lezen of verder scrollen als het niet zo mijn ding was. Als bijvoorbeeld een beautyblogger over fashion blogt, dat interesseert mij niet zoveel, dus dan sla ik dat die dag over. Ik kan ook alle blogs netjes sorteren in mapjes. Dus al mijn collega boekbloggers staan bij elkaar. Alle beautybloggers etc.

Het bleek ontzettend handig te zijn en vooral efficiënt. Via Bloglovin’ leerde ik nog meer bloggers kennen. Ik vergelijk Bloglovin soms met een virtueel marktplein. Alle bloggers hebben daar hun eigen kraampje. Soms loop je altijd even aan, soms loop je verder en soms wordt je vaste klant. Had ik Bloglovin’ maar eerder ontdekt!

En nee, tuurlijk is dit geen reclame voor mijn blog op Bloglovin’, maar nu je toch aan het lezen bent:

Volg je mij al?


7 reacties

 • 5 november, 2013 om 19:08
  Veronique W. zegt:

  Ik volg je al op bloglovin en inderdaad bloglovin is meer dan ideaal. Zou niet meer zonder willen. Iedere morgen een mailtje in mijn postvak in, dus start mijn dag meestal met de blogs. 😀 Echt top bloglovin

  Ikhartje(0) deze reactie

  Veronique W. Beantwoorden

 • 5 november, 2013 om 21:28
  Inge zegt:

  Ja, ik volg jou (en vele andere blogs). Zo handig! En ik ben zelf ook te volgen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 5 november, 2013 om 21:37
  Mieke Schepens zegt:

  Ik volg jou en anderen via Bloglovin. Je kunt volgen en anderen kunnen mijn blog volgen. Hartstikke fijn !

  Ikhartje(0) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 6 november, 2013 om 19:46
  Sanne van den Berg zegt:

  Ik volg jou ook via Bloglovin’, het is voor mij de ideale manier om niet in een chaos te raken van ongelezen blogposts.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Sanne van den Berg Beantwoorden

 • 6 november, 2013 om 21:21
  dobbinga zegt:

  Ik herken jouw artikel helemaal! Zo makkelijk en leuk om zo de meest favoriete blogs bij te houden. En inderdaad ook ideaal om zelf gevolgd te kunnen worden ….. 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  dobbinga Beantwoorden

 • 7 november, 2013 om 15:27
  Emmy zegt:

  Ik vind bloglovin’ de ideale manier om blogs te volgen! 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Emmy Beantwoorden

 • 7 november, 2013 om 16:40
  Annelies zegt:

  Ik vind het de perfecte manier om blogs te volgen. Heel handig!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

Reageer op: Fun op Bloglovin’

Geef hier je reactie




Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten