5 november 2013

Fun op Bloglovin’

bloglovin'Ik zal het maar opbiechten: ik ben compleet verslingerd aan Bloglovin’ 🙂

In het begin deed ik niks met Bloglovin’, maar goed, ik kwam erachter dat er mensen waren die mijn blog volgde via Bloglovin’ en ik besloot daar eens te gaan kijken en ja, mijn blog stond er ook tussen. Dus heb ik toentertijd mijn blog ‘geclaimd’ zoals dat zo mooi heet en toen kreeg ik mooi statistiekjes te zien en zag ik. Verder deed ik er weinig mee. Op zich bekeek ik heel veel blogs (beauty en boeken) en ik ging altijd van de ene site naar de andere.

Er werd me toen een keer gevraagd of ik een blogger wou volgen op Bloglovin’, dus dat deed ik. En op mijn startpagina zag ik ineens kleine voorstukjes van haar blog staan. Netjes onder elkaar op een rij. Ik kon aanvinken of ik het artikel gelezen had, ik kon een like delen… Ik zocht vervolgens alle blogs op die ik handmatig bezocht en klikte daar ook op volgen. De lijst werd langer. Alle nieuwe blogposten verschenen overzichtelijk onder elkaar… Wow, dat was handig!

In één oogopslag zien welk artikel vandaag online stond en bij wie… doorklikken als ik meer wou lezen of verder scrollen als het niet zo mijn ding was. Als bijvoorbeeld een beautyblogger over fashion blogt, dat interesseert mij niet zoveel, dus dan sla ik dat die dag over. Ik kan ook alle blogs netjes sorteren in mapjes. Dus al mijn collega boekbloggers staan bij elkaar. Alle beautybloggers etc.

Het bleek ontzettend handig te zijn en vooral efficiënt. Via Bloglovin’ leerde ik nog meer bloggers kennen. Ik vergelijk Bloglovin soms met een virtueel marktplein. Alle bloggers hebben daar hun eigen kraampje. Soms loop je altijd even aan, soms loop je verder en soms wordt je vaste klant. Had ik Bloglovin’ maar eerder ontdekt!

En nee, tuurlijk is dit geen reclame voor mijn blog op Bloglovin’, maar nu je toch aan het lezen bent:

Volg je mij al?

7 reacties

 • 5 november, 2013 om 19:08
  Veronique W. zegt:

  Ik volg je al op bloglovin en inderdaad bloglovin is meer dan ideaal. Zou niet meer zonder willen. Iedere morgen een mailtje in mijn postvak in, dus start mijn dag meestal met de blogs. 😀 Echt top bloglovin

  Ikhartje(0) deze reactie

  Veronique W.
  Beantwoorden

 • 5 november, 2013 om 21:28
  Inge zegt:

  Ja, ik volg jou (en vele andere blogs). Zo handig! En ik ben zelf ook te volgen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Inge
  Beantwoorden

 • 5 november, 2013 om 21:37
  Mieke Schepens zegt:

  Ik volg jou en anderen via Bloglovin. Je kunt volgen en anderen kunnen mijn blog volgen. Hartstikke fijn !

  Ikhartje(0) deze reactie

  Mieke Schepens
  Beantwoorden

 • 6 november, 2013 om 19:46
  Sanne van den Berg zegt:

  Ik volg jou ook via Bloglovin’, het is voor mij de ideale manier om niet in een chaos te raken van ongelezen blogposts.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Sanne van den Berg
  Beantwoorden

 • 6 november, 2013 om 21:21
  dobbinga zegt:

  Ik herken jouw artikel helemaal! Zo makkelijk en leuk om zo de meest favoriete blogs bij te houden. En inderdaad ook ideaal om zelf gevolgd te kunnen worden ….. 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  dobbinga
  Beantwoorden

 • 7 november, 2013 om 15:27
  Emmy zegt:

  Ik vind bloglovin’ de ideale manier om blogs te volgen! 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Emmy
  Beantwoorden

 • 7 november, 2013 om 16:40
  Annelies zegt:

  Ik vind het de perfecte manier om blogs te volgen. Heel handig!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annelies
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: