Gespot: Kleurboek voor op reis en een tijdschriftenboek

kleurboek-op-reis coverVandaag kwam ik twee leuke boeken tegen bij de boekhandel. Ik heb ze niet gekocht, maar ze trokken wel mijn aandacht.  En de boeken die ik niet koop, maar die wel mijn aandacht trekken in de boekhandel, horen thuis in de rubriek ‘gespot’.

Als eerste: ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis’. Wat een mond vol hé… Nou ja, ‘het enige echte’ gaat ook niet echt op natuurlijk, want er zijn al wat meerdere kleurboeken voor volwassen op de markt ondertussen. Zelf heb ik er ook een. Het is leuk, maar ik doe het niet dagelijks.

Nu is er een handig formaat kleurboek voor op reis. Het verschil met die andere boeken is dat deze een handige ringband heeft. Dus makkelijk open te slaan, of om te vouwen. En het boek is ook wat compacter en dunner, maar de kleurplaten zijn in dezelfde stijl. Als ik eerder had geweten van dit compacte en makkelijk te hanteren boekje, dan had ik nooit die andere gekocht, maar ja, dat is altijd achteraf. Dus voor de mensen die nog steeds een kleurboek voor volwassenen op hun lijstje hebben staan, dan is dit een aanrader!

het tijdschriften boek coverVerderop bij de hoek van de opruiming vond ik dit schattig boek over tijdschriften: ‘Het tijdschriftenboek’  Er ging een ruime korting van af, maar toen ik door het boek bladerde begreep ik al wel waarom. Het is naslagwerk is al wat jaartjes gedateerd. Vrijwel alle tijdschriften passeren in dit boek de revue. Van de Margriet tot de Okki. Eigenlijk gewoon alles wat in de jaren is verschenen qua Nederlandse tijdschriften. In het kort wordt vertelt waar het tijdschrift over gaat, wat de doelgroep is, nog wat andere info. Wanneer het eerste nummer verscheen en wanneer het werd stopgezet.

Wat betreft het laatste klopt bepaalde info niet meer in het boek. En natuurlijk worden alle nieuwe tijdschriften van de laatste jaren niet besproken in het boek. Toch vond ik het een grappig boekje om door te bladeren. Het boek is niet meer te bestellen, maar op de tafel van de uitverkoop ligt vaak nog wel een exemplaar voor een kleine prijs.


1 reactie

  • 19 juni, 2014 om 17:02
    Laura zegt:

    Het kleurboek voor volwassenen op reis heb ik thuis liggen. Die ringband is inderdaad erg praktisch tijdens het kleuren!

    Ikhartje(1) deze reactie

    Laura Beantwoorden

Reageer op: Gespot: Kleurboek voor op reis en een tijdschriftenboek

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten