Go with the Flow ;)

flow agenda 2017 coverLaatst had ik het al over een nieuwe scheurkalender voor 2017 en vandaag vertel ik over mijn nieuwe agenda voor 2017. Yep, ik ben er vroeg bij, maar hoefde niet echt te twijfelen, want ik koos alweer voor de Flow agenda.

Ik vind allereerst de kaft voor de agenda van 2017 een stuk sprankelender dan die van 2016. Die heb ik zelf wat opgeleukt met washitape uiteindelijk. Ik heb een haat/liefde verhouding met de agenda’s van Flow, soms hou ik er van, soms haat ik ze. In het verleden hadden ze vaak onmogelijke formaten, vandaar dus.

Kruisjes, lijntjes enzovoort…
Maar de makers van de agenda lijken te luisteren naar de gebruikers, want de agenda van 2016 werkt heel fijn en die van 2017 borduurt daar op voort! Dat is fijn. Zo is er weer op één pagina de weekindeling en op de andere pagina is er ruimte voor notities, to do lists, whatever. Alleen is bij deze agenda (die voor 2017) de weekindeling rechts te vinden en bij die van 2016 was dat links. En er zijn geen lijntjes, maar ruitjes. Is dat een probleem? Ach ja, dat is een kwestie van wennen 😉 De lege notitiepagina’s naast de weekindeling vind ik handig voor lijstjes, welke boeken ik lees en andere dingen die ik moet onthouden, maar die niet gelinkt zijn aan een specifieke dag/tijd.

Karige extraatjes
De extraatjes zijn wat karig bij de agenda van 2017, ik heb Flow agenda’s gehad waar de extraatjes een groot feest waren, inclusief minislingertjes, maar bij deze agenda blijft het bij kaartjes om te versturen en stickers. Dat zit in een handig vastgemaakt envelopje op de achterkant. Dat envelopje is trouwens handig om dingen te bewaren, zoals kassabonnen, (visite)kaartjes en dergelijke. Er past in principe ook een klein notitieboekje in (met lijntjes, duh!). Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de voorgaande jaren ook niet alle frutsels en fratsels gebruikt heb, dus de karige extraatjes vind ik eigenlijk wel prima.

Boeken, films en series bijhouden
Ook is er weer ruimte voor het bijhouden van je gelezen boeken, films en series. Maar ook wat je zaait en oogst in je moestuin, wandelingen, DIY project en happy moments etc. Je kan het allemaal bijhouden op de ruime speciale pagina’s hiervoor mét lijntjes die je achterin de agenda kunt vinden!

Ik ben blij met deze agenda, hij is lekker ruim en groot en ik vind ‘m ideaal voor weekplanningen. Ik kan er veel in kwijt en er ook letterlijk van alles in bewaren. Het is niet alleen voor afspraken, maar ook voor het vastleggen en onthouden van mooie momenten en dat maakt deze agenda zo leuk en veelzijdig!

Heb jij al een agenda uitgezocht voor 2017?


2 reacties

Reageer op: Go with the Flow ;)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten