12 november 2023

Mailen met Hanneke Meier

Vandaag mailen we met Hanneke Meier! Ze schreef ‘Lucy’ en een verhaal over vastzitten in een kermisattractie. Daar wou ik wat meer over weten, dus tijd om te mailen met Hanneke!

We hebben het niet alleen over haar boeken, maar we mailen ook over het fenomeen: novelles. Het is echt een hype tegenwoordig en ik was nieuwsgierig of een auteur wel alles kwijt kan in een novelle. Ik besloot om in dit interview hier wat dieper op in te gaan met Hanneke Meier.

Lees de hele blogpost …

10 november 2023

Lucy van Hanneke Meier

‘Lucy’ is een dystopisch verhaal, dat mij ook een beetje deed denken aan de serie ‘Squid Game’. Het is opgeknipt in drie delen, maar het is bij elkaar een volledige thriller.

Na de dood van haar man probeert Lucy het te redden met haar zoontje Alec. Ze is dol op games en houdt van een uitdaging. Lucy geeft zich op als kandidaat voor het spelprogramma Bloed, als ze dat wint ontvangt ze 1 miljoen e-credits. Maar als ze eenmaal het contract getekend belandt ze in een spel dat draait om leven en dood…

Lees de hele blogpost …

19 oktober 2023

Hoog van Hanneke Meier

De hoofdpersonages in ‘Hoog’ zoeken letterlijk de hoogte op. In een pretpark, maar ook op oudjaarsavond en in beide situaties loopt de spanning ook hoog op…

Anne en Meral hebben samen een relatie. Vooral Meral vindt het leuk om Anne te verrassen met bijzondere ervaringen. Voor het slagen van die ervaringen heeft ze alles over. Als zij met oud & nieuw wil overnachten in de Euromast, dan zal dat ook gebeuren! Maar dat krijgt wel een venijnig staartje.

Lees de hele blogpost …