Het leesjaar van… Margriet

leesjaarVandaag is lezeres Margriet aan de beurt. Margriet ken ik via Dizzie en later werden we ook virtuele vriendinnen op Facebook en Twitter. Margriet deelt onder andere haar favoriete boeken van 2011, welk personage haar het meest is bijgebleven en waarom en naar welk boek ze uitkijkt in 2012.

Vertel in het kort wat voor soort lezer je bent en welke genres je voorkeur hebben?
Ik lees altijd ’s avonds voor het slapengaan en als ik vrij ben lees ik ook overdag! Ik lees gemiddeld een boek per week!

Wat waren voor jou de hoogtepunten van 2011?
SJ Watson- ‘Voor ik ga slapen’, vond ik een prachtig boek!
Tatiana de Rosnay- ‘Het huis waar jij van hield’, vond ik heel mooi. Ik zag heel Parijs voor me, het is mooi en beeldend geschreven.
‘Mijn ontvoering’ – Elle van Rijn, vond ik heel indrukwekkend, vooral omdat het echt gebeurd is, die vrouw (Toos van der Valk) is zo ontzettend sterk!

Welk personage is jou het meest bijgebleven en waarom?
Ja, dan toch Toos van der Valk, vanwege haar sterke karakter, als je leest wat zij heeft meegemaakt in die drie weken en hoe ze daaronder bleef: dat vind ik heel knap!

De NTL-stapel: is hij geslonken of gestegen dit jaar?
Nouuuuuuuuu, weer gestegen natuurlijk 😉

Was er een populair boek dat uiteindelijk erg tegenviel?
Nee, ik vond de meeste boeken die ik las wel erg mooi

Heb je dit jaar een verborgen juweel ontdekt?
‘Panorama West’ van Wanda Bommer, vond ik een erg leuk boek, maar daar is volgens mij wel wat aandacht aan besteed in de media hoor.
Ook Bram Dehouck met ‘Een zomer zonder slaap’ vond ik een prachtig boek. Met humor en gewoon mooi geschreven!

Waar lees jij het liefst? Ben je een lezer voor het slapengaan, of lees je graag bij mooi weer in de tuin?
Ik lees altijd voor het slapengaan, hoe laat het ook is.

Romans of thrillers?
Ik lees het liefst thrillers, lekker spannend!! Maar een mooie roman vind ik ook heerlijk!

Ga je ooit nog aan de e-reader?
Voorlopig niet,maar ontkom er niet aan denk ik…

Welk boek ga je in 2012 zeker lezen?
Tweestrijd van Linda Jansma en de nieuwe van Carla de Jong


Reageer op: Het leesjaar van… Margriet

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten