7 februari 2012

Het lijkt op een tijdschrift, maar het is een echt boek…

bookazine coverVorige week had ik het al over Dwarsliggers, een andere manier van lezen. Vandaag heb ik het over de Bookazine!
De Bookazine is een uitgave van Libelle. Elke maand brengen zij een (bekende) titel uit als Bookazine. Een normaal boek wordt dan uitgegeven in tijdschriften-formaat. Best handig en heel goedkoop! En vrijwel alle genres komen aan bod.

Het meest handige aan Bookazines is dat je er makkelijk mee om kan gaan. Je rolt ze op, je kunt ze lezen in bad, in de auto en na het lezen geef je ze makkelijk door aan iemand anders.

Toch lees je nog steeds een volwaardig boek, maar dan net even wat anders. Ook kun je op een goedkope manier kennismaken met nieuwe schrijvers. Zo maakte ik jaren terug kennis met Elle Eggels, overigens was dat ook de eerste Bookazine die ik las. Of het prettig leest is iets anders. Het leest langzaam, want er staat nogal wat op een pagina. Wel opgedeeld in kolommen, maar het blijft veel tekst.

Mijn moeder houdt ook van de Bookazines, ze leest ze overal en als ze uit zijn dan gaan ze de hele familie door. Sommige Bookazines die ik ooit heb gekocht zijn met mijn familie meegereisd naar Spanje, Amerika en Frankrijk.

Als je meer wilt weten over Bookazines of nieuwsgierig bent naar welke titels ze uitgeven: klik

2 reacties

 • 8 februari, 2012 om 21:40
  Sandra3619 zegt:

  Ik zie ze altijd liggen bij de AKO op het station maar heb het nog nooit gekocht. Toch lijkt het mij idd handig, geen zware boeken meezeulen in de trein.

  Is het echt het volledige boek of zijn er stukken uitgelaten?


  Sandra3619
  Beantwoorden

 • 8 februari, 2012 om 23:42
  Leesdame zegt:

  Nee, volledig boek. Want dat heb ik nog eens gecheckt 😀


  Leesdame
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: