Ik ben weer terug :) en ik wil graag nog iets verduidelijken…

ik ben weer terugMijn ‘vakantie’ is weer voorbij. Ik vond het de eerste dagen moeilijk om de boel de boel te laten, want ja, ben altijd wel bezig met lezen en mijn blog. Maar ik heb toch lekker rustig aan gedaan en nu zit ik weer vol energie en leuke plannen! Het was het waard en een weekje wat minder lezen is ook best lekker op zijn tijd. Ondertussen ben ik alweer  ‘aan de lees’ en staan er al 2 leeservaringen klaar voor deze week.

Dan is er nog iets wat ik graag wil verduidelijken. Ik heb vorige week circa 50 mensen verwijderd op mijn Facebook. Dat heb ik met een reden gedaan.

Ik merkte dat ik mezelf al weken loop in te houden als ik iets wil vertellen op mijn Facebook. Simpelweg omdat mijn Facebook account vol zit met mensen die ik eigenlijk helemaal niet ken.

Ik vind mijn fans heel erg lief en ik ben blij dat jullie mij graag willen volgen! Maar probeer je ook even in mij te verplaatsen… Soms wil ik ook wat persoonlijks delen, iets wat alleen de mensen aangaat met wie ik close ben, of met wie ik een klik heb. Daarom een stukje scheiding. Ik hoop op jullie begrip!

Voor de lieve fans die mij graag volgen in de social media en mij graag contacteren zijn er drie mogelijkheden:


7 reacties

 • 2 juli, 2013 om 19:56
  Mieke Schepens zegt:

  Helemaal goed !

  Ikhartje(0) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 2 juli, 2013 om 20:33
  Anonymous zegt:

  mooie woorden
  xxxtas

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anonymous Beantwoorden

 • 2 juli, 2013 om 21:15
  claar zegt:

  ik blijf je volgen ,zou je direct missenxxx

  Ikhartje(0) deze reactie

  claar Beantwoorden

 • 2 juli, 2013 om 21:15
  Leesdame zegt:

  Dank jullie wel!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 2 juli, 2013 om 21:22
  Leesdame zegt:

  @Claar, ik zou jou niet eens kunnen missen 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 2 juli, 2013 om 22:43
  Sandra v zegt:

  Leesdame ik begrijp je volkomen, ik doe precies hetzelfde! Ik houd werk en prive gescheiden en ik houd daarom ook bloggen en prive gescheiden (al zie ik bloggen meer als hobby (voor mij dan), absoluut niet als werk).
  Het komische is nog dat ik liever een pagina van een blog like en de blog op die manier volg dan dat ik allerlei privezaken van een blogger lees waarbij ik denk: wat kan mij het schelen dat je tegen een lantaarnpaal bent aan gelopen of wat je vanavond op tv hebt gezien?

  Dus, prima en ik like gelijk je blog even op facebook (wist niet dat je een pagina had haha).

  Ikhartje(0) deze reactie

  Sandra v Beantwoorden

 • 2 juli, 2013 om 23:38
  Leesdame zegt:

  @Sandra
  Precies! Daarom ook wat scheiding aangebracht. Op een gegeven moment is het einde zoek. En ik vind het juist fijn om op mijn besloten Facebook profiel ook een keer te schrijven dat ik tegen een lantaarnpaal ben gelopen, zonder dat er tig mensen bovenop me springen, die ik eigenlijk helemaal niet ken… Als voorbeeld dan hé haha…

  Ik had al meer dan een jaar een vind-ik-leuk pagina, maar ik had er nooit veel aandacht aan besteedt. Dank je wel voor je lieve woorden en het begrip!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Ik ben weer terug :) en ik wil graag nog iets verduidelijken…

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten