Ik geef wat weg: Hoe overleef ik de crisis van Kath Kelly

ik geef wat wegEen tijd terug las ik het boek van Kath Kelly: ‘Hoe overleef ik de crisis’ en dat was een vermakelijk boek, over Kath, die een jaar lang leeft voor maar 1 euro per dag. Ze krijgt het zelfs voor elkaar om met dit budget een vakantie voor zichzelf te regelen! Ook komt ze vanwege goed netwerken (gratis) op de leukste plekken terecht.

Wil je ook lezen hoe Kath Kelly dit volhield? Dat kan, want ik geef dit boek namelijk weg! Yep, er valt wat te winnen vandaag op mijn blog! Wat moet je daarvoor doen? Een creatief antwoord geven op de onderstaande vraag:

Geef een leuke en interessante budgettip die niet meer kost dan 1 euro 🙂 

Mail daarna je gegevens (en een kopie van je tip) naar mijn e-mailadres. Zo kan ik het boek gelijk opsturen naar de gelukkige. Je kan meedoen tot 22-10-2013. 

Succes!

Volg je me trouwens al op Bloglovin ?
Help mij naar een hogere plek in de top tien, want hoe hoger ik kom, des te vaker geef ik wat weg 😉


4 reacties

 • 16 oktober, 2013 om 08:50
  Inge zegt:

  Wat dacht je van het HEMA-ontbijt? Koffie, croissant en baguette met omelet voor één euro!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 16 oktober, 2013 om 19:19
  Shyama Hopman zegt:

  Ontbijt bij IKEA voor 1 euro incl. lekkere koffie/thee, eventueel kids in de ballenbak, gratis oppas 😉

  Ikhartje(0) deze reactie

  Shyama Hopman Beantwoorden

 • 17 oktober, 2013 om 18:58
  Lieke zegt:

  Notitieboekjes bij de Action 😀 Vaak heb je ze voor 0,69 of 0,99 cent! Zo heb je altijd een boekje bij je om al je verhalen en ideetjes in op te schrijven 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Lieke Beantwoorden

 • 19 oktober, 2013 om 22:05
  Vero nique zegt:

  Op Facebook heb je verschillende groepen zoals een weggeefhoek, waarbij anderen dingen weggeven die best nog een tweede ronde meegaan. Vaak leuke dingen die je huis weer extra verfraaien. En die euro houd je zo mooi in je zak.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Vero nique Beantwoorden

Reageer op: Ik geef wat weg: Hoe overleef ik de crisis van Kath Kelly

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten