Ik heb echt al haar boeken gelezen!

alles gelezenJa, dat hoor ik vaker, maar ik vroeg me ineens af: is dat wel zo? Is er inderdaad een auteur van wie je alle boeken hebt gelezen? Ook de geschenkboekjes? Ook de korte verhalen?  Ik stelde deze vraag aan mezelf toen ik niet kon slapen. Ja, als ik niet kan slapen ben ik dus bezig met mijn blog 😉

Ik ging het rijtje favoriete auteurs eens langs. Simone van der Vlugt kwam als eerste voorbij. Maar al gauw kon ik haar naam doorstrepen. Een paar van haar jeugdboeken heb ik niet gelezen en wat korte verhalen die apart zijn uitgegeven heb ik ook nog niet in mijn bezit.

En zo kwamen er nog meer bekende namen voorbij: Saskia Noort, Esther Verhoef, Heleen van Royen. Ik heb veel van ze gelezen, maar toch niet niet alles. Het korte verhaal Een goed huwelijk van Saskia Noort heb ik nooit gelezen. Wonen op vakantie van Esther Verhoef ook nog niet. En Leven met lef van Heleen van Royen heb ik nooit in huis gehaald. Het viel dus niet mee: een auteur zoeken van wie ik dus alles had gelezen.

Maar ik vond haar toch in mijn collectie! Judith Visser… Ik heb echt alles van Judith gelezen! Zelfs het Rotterdamse leescadeau: Ysabella. Judith Visser is één van mijn favoriete schrijfsters!

Van welke auteur heb jij echt alles gelezen? En dan bedoel ik dus echt alle titels die op haar/zijn naam staan… En nee, ik bedoel niet de auteurs die nog maar een of twee boeken hebben geschreven. Het gaat om auteurs die echt een rijtje titels op naam hebben staan.


4 reacties

 • 20 mei, 2012 om 19:47
  Theetante zegt:

  Ik heb alles gelezen van Philippe Claudel (of toch alles wat in het Nederlands is verschenen). Wegens: geweldige poetische klasse en rust. Weinig personages, veel gezwijg en mooie landschappen- zoiets. Maar met zijn laatste boek heeft hij me – helaas – verrast. Dus misschien zal ik in de toekomst niet meer alle boeken gelezen hebben….

  Ikhartje(1) deze reactie

  Theetante Beantwoorden

 • 20 mei, 2012 om 22:58
  Pippi zegt:

  Waarschijnlijk heb ik alles van Anaïs Nin gelezen:)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Pippi Beantwoorden

 • 21 mei, 2012 om 17:49
  Kim zegt:

  Ik heb toch even moeten denken. Maar van J.K.Rowling heb ik alles gelezen inclusief de boekjes over Fabeldieren, Zwerkbal en Beedle the Bard.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Kim Beantwoorden

 • 24 mei, 2012 om 23:02
  chocoholic zegt:

  Wat een leuke vraag! Ik heb alles gelezen van Karin Slaughter, Nicci French, Marion Pauw, Esther Verhoef, Saskia Noort, Sue Grafton, Camilla Läckberg, Jean M. Auel. En Arthur Japin, oké de laatste ligt naast mijn bed om gelezen te worden.

  Wat een boel, maar als ik eenmaal een schrijver ontdekt heb wil ik alles lezen van die persoon en vaak zijn het opeenvolgende delen dus dan moet je haast wel. Ik ben bang dat ik er nog een paar vergeten ben..

  Ikhartje(1) deze reactie

  chocoholic Beantwoorden

Reageer op: Ik heb echt al haar boeken gelezen!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten