29 oktober 2011

In het dankwoord…

in het dankwoordIk was een van de finalisten bij de leeswedstrijd van Schaduwkant van thrillerschrijfster Isa Maron. Het was een spannende afvalrace. Maandenlang mocht ik intensief meelezen, advies en kritiek geven. Een hele interessante ervaring.

Zoals ik al zei heb ik het gehaald tot de finale en ik sta ook in het dankwoord. Dat vind ik wel heel bijzonder. Ik keek er echt naar uit om het boek uiteindelijk in handen te krijgen.

Ik heb de ebook-versie gekocht bij Bruna.nl dus ik kan helaas geen goede en duidelijke foto maken van de betreffende dankwoord-pagina. Maar als jullie dit boek toevallig ook lezen en je ziet bij het dankwoord “Luna” staan, dan weten jullie dat ik het ben 🙂

2 reacties

 • 30 oktober, 2011 om 13:25
  Anonymous zegt:

  Lieve Luna.

  Wat leuk om zo iets moois te mogen mee maken.
  IK ben heel erg blij voor je.

  Liefs

  Famke (levenaanzee)


  Anonymous
  Beantwoorden

 • 30 oktober, 2011 om 16:15
  Leesdame zegt:

  Dank je wel Famke, wat leuk ook om weer iets van je te lezen!


  Leesdame
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: