11 april 2023

Wakker van Ingrid Oonincx

Een psychologische thriller over slapeloosheid met een grimmige sfeer op een bijzondere locatie, dat is ‘Wakker’ van Ingrid Oonincx. Ik was er heel nieuwsgierig naar!

In ‘Wakker’ liggen de drie hoofdpersonages vrijwel elke nacht uren wakker. Mediaproducer Liz, zangeres Robin en vader Jonathan worden gek van de slapeloosheid. Ze schrijven zich in voor een experimentele slaaptherapie in een voormalige abdij. Hier worden ze op een aparte manier op de proef gesteld. Maar dan valt er een dode…

Lees de hele blogpost …

6 april 2022

Verdwenen van Ingrid Oonincx

‘Verdwenen’ is thriller vol actie in diverse uithoeken van de wereld. Van Spanje tot de broeierige jungle van Zuid-Amerika.

Journaliste Simone is een single moeder. Ze heeft op het sterfbed van haar moeder een foto en naam van haar vader gekregen en ze wil meer van hem weten. Ze ontdekt dat hij uit Baskenland komt in Spanje en hij was een van de passagiers op de Deo Volente, een schip dat ten onder ging, maar waar vreemd genoeg zeer weinig over bekend is.

Lees de hele blogpost …

10 januari 2012

Botsing van Ingrid Oonincx

botsing cover

Botsing is het eerste boek wat ik dit jaar heb gelezen en dat was ook gelijk een goed begin van mijn leesjaar!

Botsing begint met drie verschillende verhaallijnen.
Lisa, succesvolle zakenvrouw, moeder van drie kinderen, getrouwd en ze komt tijd te kort in haar leven. De jonge Anna, single, ambitieus, vakbekwaam en dol op mannen! En als laatste Ewoud, hij is werkeloos, gescheiden en mag zijn dochter niet zien. Op het oog lijken deze drie verschillende levens totaal niks met elkaar te maken te hebben, maar gaandeweg komt daar uiteraard verandering in.

Lees de hele blogpost …