Very inspiring blogger award

awardEn toen was ik ineens genomineerd… ☺ Voor de Very Inspiring Blogger Award. Het is net zoiets als de Liebster Award. Een doorgeef-blogpost dus eigenlijk. Ik had deze nog niet gehad en ik vond het wel een eer dat ik mijn naam tegenkwam op de site van Drs Pee  Ik wil haar hiervoor hartelijk bedanken!

Achter Drs. Pee zit Martha Pelkman. Een leuke vrouw die ik al een tijd volg via Twitter. Martha komt regelmatig langs op mijn blog en gebruikt ook wel eens wat teksten van mij om daar zelf weer een blogpost over te schrijven. Heel erg leuk! En nu heeft ze dus mij genomineerd.

Er zit een hele administratie verbonden aan deze award… Dus laten we maar gauw beginnen.

Als eerste ga ik de regels met jullie delen:
Regel 1: Bedank degene die jou genomineerd heeft. (done)
Regel 2: Laat de award op je blog zien & deel de regels (ben ik mee bezig)
Regel 3: Deel 7 feitjes over jezelf (ga ik zo doen)
Regel 4: Nomineer 15 andere bloggers (denk ik nog over na)
Regel 5: Laat die 15 bloggers weten dat jij ze genomineerd hebt (nadat ik 15 bloggers gevonden heb ga ik dat zeker doen)

Zeven feitjes over mezelf: 
1. Ik kan oorbellen nooit langer dan een uur inhouden. Daarna zijn mijn oren vuurrood en lijken de oorbellen een kilo te wegen.
2. Al meer dan een maand ben ik geen twintiger meer, dat heb ik gelukkig een tijdje stil kunnen houden, totdat ik mezelf in de boekbloggersgroep moest voorstellen…
3. Ik speel met vlagen wel eens een spelletje, zo speel ik nu graag Bubble Witch Saga.
4. Tosti’s zie ik als troosteten, als een feestmaal, als een tussendoortje, als een lunch, als ontbijt. Tosti’s kunnen gewoon altijd!
5. Als ik persberichten open in mijn mail dan denk ik altijd een paar seconden: ‘ wow, ik zit hier gewoon persberichten te lezen!!!’
6. Vroeger las ik altijd de songteksten uit de Hitkrant, stampte die in mijn hoofd, zodat ik op school gewoon mee kon zingen met een bekend nummer en niet afging als ik een zin verkeerd zong. Ik had meer met boeken en zo 😉
7. Ik word bloedzenuwachtig als iemand in mijn omgeving een elektrische vliegenmepper in zijn of haar handen heeft.

15 bloggers die nomineer voor deze award:

Lees dan! 
Like and Love 
Sandra schrijft en leest
Linda Linea Recta
Biebmiepje
Donderdesign
Evert Sinterniklaas
Miranda Leest
Passie voor boeken
Mrs Jo about books and other interest
Boekentaske
Connie Flipse
Boekenz by Sue
Boekenwurmen van Daan Koek
Tea Time Books

Veel succes allemaal en bedankt voor het lezen!

 


7 reacties

Reageer op: Very inspiring blogger award

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten