2 juni 2019

Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie)

Op 14 juni bestaat mijn blog precies acht jaar. Klein feestje waard dus en daarom begin ik deze maand met een leuke winactie! Je hoeft er niet veel voor te doen dit keer, maar ik zou het wel waarderen als je oprecht en uniek bent in je deelname en niet alleen “ik loot mee” komt roepen om vervolgens voor altijd weer te verdwijnen.

Je kan een boekenbon winnen met een waarde van €20,-. Dan kan je zelf een leuk boek uitzoeken, of een ebook, of misschien wel een mooie planner. Wat jij het leukst vindt dus! De Nederlandse boekenbon kun je in een fysieke en online winkel besteden.

Kans maken op de boekenbon

 1. Laat een reactie achter waarin je iets over jezelf schrijft (promoot gerust je eigen blog) en hoe lang je mijn blog al bezoekt.
 2. Welke blogpost/leeservaring van de afgelopen acht jaar vond je het meest interessant?
 3. Laat een geldig e-mailadres achter waar ik je op kan bereiken als je gewonnen hebt.

Je mag meedoen tot en met 30 juni 2019. Ik neem begin juli contact op met de gelukkige winnaar. Ik gebruik jouw naam- en adresgegevens dan eenmalig om de boekenbon op te sturen. Als jij je prijs hebt ontvangen verwijder ik deze gegevens weer. Door mee te doen aan deze winactie ga je hiermee akkoord.

10 reacties

 • 3 juni, 2019 om 07:18
  Lalagè zegt:

  Hoi Luna, acht jaar alweer, wat een tijd! Het leukste vind ik dat je regelmatig historische romans bespreekt. Verder kies je heel gevarieerd, daar houd ik van: van feelgood en thriller tot Tolstoi. Daarbij ben je altijd eerlijk over hoe je het ervaart. Gefeliciteerd en ik hoop dat je nog lang door zult bloggen.

  hartje(2)


  Lalagè
  Beantwoorden

 • 3 juni, 2019 om 10:28
  Nicole zegt:

  Wij kennen elkaar doordat jij mij boekentipper was via hebban. Jij gaf mij als tip 2 boeken, die ik inmiddels met veel plezier gelezen heb. Vanaf dat moment bezoek ik regelmatig je blog.
  Naast boekengek ben ik ook sportief en spiritueel. Heb nu zelf, sinds begin dit jaar, ook een blog met de naam: Pages by Nicole. Heb ook nog de ambitie om een opleiding te starten aan de schrijversacademie, wil nog erg graag zelf een boek schrijven en hoop mijn blog ooit uit te kunnen breiden met bijvoorbeeld manuscript beoordeling en begeleiding en ander redactiewerk.
  De blog die ik het fijnst vond, was je recensie over “jongen verslindt heelal”, en de winactie die ik helaas niet gewonnen heb. Als ik deze bon win dan is het ook dit boek wat ik dan zal kopen. Beetje ook ter ere van jou mooie recensie…

  hartje(2)


  Nicole
  Beantwoorden

 • 3 juni, 2019 om 20:04
  Annelies (@annelies_me_) zegt:

  Acht jaar, wauw! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Jouw blog was één van de eerste die ik ontdekte toen ik zelf plannen had om te gaan bloggen. Mijn blog staat ondertussen op een héél laag pitje, maar die van jouw is alive & kicking – hopelijk nog voor lange tijd!

  hartje(2)


  Annelies (@annelies_me_)
  Beantwoorden

  • 3 juni, 2019 om 20:08
   Leesdame zegt:

   Ik heb zo’n gevoel dat jij vroeg of laat ook weer ‘alive & kicking’ zult zijn 🙂

   hartje(2)


   Leesdame
   Beantwoorden

 • 3 juni, 2019 om 21:09
  Jenny Brands zegt:

  Dank zei Mieke Wijnant, ze leerde me je kennen, en al sinds …zo net 5 min geleden? Ik denk dat het erg leuk met jou word, dus ik verheug me er op.

  hartje(2)


  Jenny Brands
  Beantwoorden

 • 3 juni, 2019 om 21:33
  Rik Spreen zegt:

  Gefeliciteerd lieverd

  hartje(2)


  Rik Spreen
  Beantwoorden

 • 4 juni, 2019 om 09:09
  ansstier zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Ik loot graag mee. Ik ken het blog denk ik een jaartje, per toeval een keer tegengekomen. Ik vind het altijd erg leuk om recensies te lezen om nieuwe ideeën op te doen voor boeken die ik graag wil lezen.Zelf heb ik geen blog maar ik recenseer voor o.a. Sophiamagazine.nl.

  hartje(2)


  ansstier
  Beantwoorden

 • 7 juni, 2019 om 19:42
  Liana zegt:

  Wow, alweer 8 jaar! Zelf blog ik ook een blog (https://sterrenregen.wordpress.com/), maar die bestaat nog niet zo lang als jouw blog. Ik vind dat je mooie en interessante recensies schrijft.

  hartje(2)


  Liana
  Beantwoorden

 • 27 juni, 2019 om 20:13
  Vicky zegt:

  Ik bezoek sinds een klein halfjaar je blog. Ben vooral onder de indruk van je recensie van het boek ‘Anne’ . Je geeft aan hoe veel indruk dat boek op je heeft gemaakt, hoe je er soms bijna van weg wilde kijken maar ook vond dat de vader van Anne gelijk had toen hij stelde dat we dat juist niet moeten doen. Ik denk elke keer: ik moet hem ook lezen, dus dat is meteen een goede bestemming voor de prijs.

  Ga zo door!

  hartje(2)


  Vicky
  Beantwoorden

 • 1 juli, 2019 om 14:07
  Linda zegt:

  Hi leesdame, ik volgde eerst alleen op insta, als miss_insta_travel & @incrediblybookworm, maar nu dus ook je blog. Leuk, want ik ben dol op alles wat met boeken te maken heeft. Recensies zijn daar onderdeel van, ik schrijf ze en ik lees ze graag. Bijvoorbeeld , die van Anne. Ik heb het zelf niet gelezen, maar vind het fijn dat jij dat wel hebt gedaan. Hoop dat je nog heel wat zult schrijven en oo naar het 9e jaar.
  Groetjes, Linda de Jong.

  hartje(2)


  Linda
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: