16 juni 2015

Leesdame viert feest! (winactie)

vier-jaarDeze week bestaat Leesdame vier jaar! Dat is een hele lange tijd, maar zo voelt het niet. De tijd is echt omgevlogen. Het was een bijzonder jaar mag ik wel zeggen en nu ik even het woord heb, wil ik graag twee lieve mensen (R&S) bedanken die er altijd voor mij zijn. Achter de schermen, technisch, of gewoon een (on)gevraagd advies als ik ergens over twijfel. Thanks! 🙂

Voor we gaan klimmen naar die magische vijf jaar… gaan we eerst het vierde jaar van Leesdame vieren! Ik trakteer op een boek naar een keuze! Alhoewel, binnen bepaalde grenzen natuurlijk 😉

Vandaag zijn jullie dus aan de beurt! Om kans te maken hoef je alleen maar een reactie achter te laten. Als Leesdame ben ik in mijn leeservaringen heel persoonlijk, dat verwacht ik dan ook bij jullie reacties… Vind ik namelijk leuker dan “ja ik wil winnen, doei”… Waarom zou jij een boek naar keuze willen winnen? Kom je vaker op mijn blog? Laat het mij weten!

Op 1 juli trek ik één winnaar en zal ik hem of haar mailen, hij of zij mag een boek naar keuze kiezen. Twee punten, die héél belangrijk zijn: het boek mag niet meer dan € 20,00 kosten én het boek moet algemeen verkrijgbaar zijn in de Nederlandse boekhandel.

Voordat ik jullie veel succes ga wensen met deze winactie, wil ik jullie ook allemaal even bedanken! Lieve lezer van mijn blog, jij weet soms met een reactie, tweet of welk berichtje dan ook, mijn dag mooi te maken! Of misschien ben je een lezer die mij volgt in stilte, ook dan ben ik heel blij met jouw bezoek aan mijn blog. Dank je wel! xxx

De winactie is gesloten!

 

28 reacties

 • 16 juni, 2015 om 02:23
  Anita H. zegt:

  Er is een informatief boek dat hoog op mijn verlanglijst staat. Als ik dat zou kunnen winnen… “Koud kunstje” – Wim Hof & Koen de Jong.

  hartje(4)


  Anita H.
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 07:23
  zonenmaan11 zegt:

  Wat een leuke actie! 🙂 Ik zou kiezen voor Anna & de French kiss. Ik snak namelijk naar een lekker zomer boek! Ennuh, nog gefeliciteerd met nummertje vier! Op naar de vijf.

  hartje(4)


  zonenmaan11
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 07:50
  Martha zegt:

  Ik lees je blog al van toen je nog geen eigen domein had. Ik vind het leuk om te lezen dat we vaak dezelfde mening hebben over boeken. Ik lees alleen niet zoveel als jij. Hoe doe je dat toch? Er lijken altijd te weinig uren in een dag te zitten.
  Ik waag een poging en ik ga je laten kiezen. Er staan twee boeken op mijn verlanglijstje: Lieve mama van Esther Verhoef en Opgeruimd van Marie Kondo. Ik ben benieuwd welke je voor mij zou kiezen (ook als ik niet win ;-))

  hartje(4)


  Martha
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 07:55
  Marloes zegt:

  Gefeliciteerd! Op naar de acht!

  hartje(4)


  Marloes
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 08:14
  Het Leeslint zegt:

  Woehoe! Vier jaar alweer! Die tijd gaat zo snel 🙂 ik wist meteen welk boek ik wilde winnen: schrijven kreng! Van lisette jonkman
  Ik ga dit najaar weer meedoen aan nanowrimo namelijk. En misschien lukt het me door middel van dit boek om eindelijk eens te winnen.

  Maar wow vier jaar… Echt heel knap! Op naar de volgende mijlpaal

  Liefs

  hartje(4)


  Het Leeslint
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 08:58
  Christien Heinen zegt:

  Gefeliciteerd! Wat een feest, al vier jaar een eigen blog! Iets waar ik alleen maar van kan dromen. Geniet van dit feestje en volgend jaar een nog groter feestje: je eerste lustrum!

  hartje(4)


  Christien Heinen
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 09:52
  wendywenning zegt:

  Van harte gefeliciteerd! En wat een leuke actie, een boek naar keuze. (ik ga daar nog even over nadenken).

  hartje(4)


  wendywenning
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 09:54
  Mieke Schepens zegt:

  Een flinke tijd, ik ben nog niet eens zo lang op Facebook, haha 🙂 Mijn keuze is: Verdieping X van Kim Moelands, jij had daar een prachtige recensie over geschreven en ik ben daar nog steeds heel benieuwd naar. Om de een of andere reden komt het er niet van.

  hartje(4)


  Mieke Schepens
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 10:05
  Jantine zegt:

  Vier jaar is lang! Gaaf dat je al zo lang iets kan doen wat je leuk vindt 🙂 (Ennuh … geef R&S een stuiterpletknuffel van me omdat ze je helpen, hoewel ik ook wel weet dat ze het graag voor je doen 😉 ).

  Ik twijfel een beetje over welk boek ik zou willen winnen. Nou ja, ik weet ergens wel dat ik voor Jos (en toch ook voor mezelf haha) ontzettend graag het laatste Tiffany Aching-boek van Terry Pratchett zou winnen als het uitkomt, maar ik heb zo’n vermoeden dat die niet meteen bij de plaatselijke Bruna terecht komt (hoewel het blauwe mannetje hem vast zal hebben tegen die tijd). Blech voor mijn hoofd die vertalingen niet fijn vindt, soms 😉 Maar ‘1Q84’ van Haruki Murakami wil ik ook erg graag lezen, en die winnen zou ook tof zijn.

  hartje(4)


  Jantine
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 11:09
  Marion Poeste Thomas zegt:

  Wat een super leuke actie. Eerlijk gezegd *schaam schaam* kende ik je blog nog niet, maar dankzij -Mieke’s blog; graag gelezen – waar dit bericht gedeeld werd, maakte ik kennis met deze blog 🙂 Super leuk ik sta altijd open voor nieuwe blogs om te volgen, zeker als het over boeken gaat. Dus bij deze, ik zal vanaf vandaag wat vaker je berichten lezen en volgen! ik heb er zin in en ben benieuwd 🙂

  Zelf zou ik heel graag het boek kiezen; De prinses- Keira Cass, die als het goed is deze week is uitgekomen. Ik heb vorige week eindelijk de knoop doorgehakt en de 1e drie delen van -de selectie-serie meegenomen uit de boekhandel. Dus ik kom helemaal blij thuis, zet deze online op een paar boekengroepen. En zie opeens in alle reacties dat er dus een 4e deel al bijna uit kwam. Ik ben nu eenmaal gek op series, of meerdere boeken van dezelfde auteur. En eigenlijk, misschien een rare ”tic” maar ik wil vaak pas aan een serie beginnen met lezen als ik alle boeken bij elkaar heb gespaard. En nu blijkt mijn serie nog niet compleet te zijn. (al begreep ik dat er misschien volgend jaar nog een 5e deel uit komt, maargoed). haha voor nu weet ik dat nog niet zeker, en het zou geweldig zin om dankzij deze kennnismaking met -de leesdame blog- kans te maken op het 4e deel; De prinses 🙂

  Lieve groetjes Marion Poeste Thomas

  hartje(4)


  Marion Poeste Thomas
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 11:22
  jannietr zegt:

  Gefeliciteerd Leesdame en ga maar lekker door. Mijn blog bestaan al veel langer en ik weet dat er inzinkingen kunnen komen. Maar het komt altijd weer goed, zolang er mensen om je heen zijn die je weer enthousiast kunnen maken. Met af en toe een berichtje bv. of met een inspirerend blogje. Ik heb geen winwensen, ik wens mezelf alleen toe dat ik nog veel inspirerende blogjes van je mag lezen!

  hartje(4)


  jannietr
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 11:48
  Anneke van Dijken zegt:

  Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum, op naar het 5 jarig jubileum. Leuk dat je het al zolang volhoudt ook al zullen er vast momenten zijn geweest of zullen die nog komen, dat je het even niet meer ziet zitten, maar meestal (in mijn geval) duren die maar kort en gebeurt er iets of geeft iemand een reactie waar je weer helemaal van opbloeit en weer vrolijk verder kan met je blog. Op naar de volgende 4 jaar.

  hartje(4)


  Anneke van Dijken
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 13:07
  Rowan zegt:

  Wow, dit is echt een hele gave winactie zeg! Ik hou van winacties waarvan de prijs al bekend is, maar dit is ook heel erg leuk! Ik zit nu al te denken, “welk boek zou ik uitkiezen…” maar ik weet het eigenlijk nog niet. Er zijn nog een heleboel series die ik nog compleet moet maken, dus ik zou waarschijnlijk voor zoiets gaan.
  Daarnaast volg ik je site nog niet zo héél lang (volgens mij 1,5 maand?) maar ik kom hier regelmatig en ik vind je artikelen heel erg leuk om te lezen. Daarnaast schrijf je ook fijn en duidelijk, iets wat ik altijd heel belangrijk vind aan blogs.
  In ieder geval heel erg gefeliciteerd met je jubileum, op naar de volgende vier jaar!

  hartje(4)


  Rowan
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 17:04
  Désirée van der Heijden zegt:

  Beste Leesdame,
  Allereerst natuurlijk proficiat met je 4 (is mijn geluksgetal ;)) jarige bestaan! Ik ben meer een stille volger, denk ik. Alhoewel ik heel soms wel reageer, zoals laatst bij je recensie van ‘kamer’. Ik weet exact welk boek ik zou willen winnen. Laatst heb ik namelijk enorm genoten van een boek van Michel Faber, Lelieblank, scharlakenrood.
  Toen adviseerde iemand op hebban me dan toch vooral een boek van Jane Austen te gaan lezen! En aangezien ik daar nog nooit een boek van heb gelezen en dat zijn natuurlijk mooie klassiekers om te hebben ga ik daarvoor!
  Ga vooral lekker door met bloggen, vind het superleuk je blogs te lezen en je doet het echt héél goed! Je 1 aprilgrap zal ik nooit vergeten, totaal ingetrapt 🙁
  Groetjes Désirée

  hartje(4)


  Désirée van der Heijden
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 19:19
  Shyama Hopman zegt:

  Hallo Lesdame,
  Hartelijk gefeliciteerd met je vierde blogverjaardag!
  Als bookaholic heb ik nooit genoeg leesvoer, dus een boek naar keuze is een schot in de roos. Ik waag graag eeb kansje. Ik wens je nog jaren blogplezier toe en blijf je volgen.
  Groetjes van je collega Shyama (in Boekenland)

  hartje(4)


  Shyama Hopman
  Beantwoorden

 • 16 juni, 2015 om 23:22
  Monique zegt:

  Hallo leesdame,

  Hier een stille genieter, ik ben niet zo’n “prater” ik weet nooit zo goed wat te zeggen, bang dat alles fout en stom is wat ik zeg.
  Ik wil je feliciteren met je 4de verjaardag, ik heb bewondering voor mensen die zulke mooie recensies kunnen schrijven, een gave waar ik best een beetje jaloers op ben!
  Wensen heb ik nog genoeg, mijn lijstje wordt alsmaar langer, ook hier heb ik al menig boek “weggeplukt” voor die lijst.
  Ik zou dus graag mee willen doen.

  hartje(4)


  Monique
  Beantwoorden

 • 17 juni, 2015 om 11:20
  Linn zegt:

  Lieve Leesdame,

  Ondertussen volg ik je blog alweer 3 jaar. Het heeft zelfs zó aanstekelijk gewerkt dat ik zelf weer begonnen ben met lezen na jarenlang geen tijd ervoor vrijgemaakt te hebben. Nog steeds kijk in meerdere keren per week of er weer een nieuwe leeservaring te vinden is, en betrap ik mezelf erop dat steeds meer boeken die ik koop ook hier voorbij zijn gekomen. Dankjewel voor het aanwakkeren van mijn leesvuurtje, met al je enthousiaste leeservaringen. Tot slot, gefeliciteerd met je jubileum. Nu op naar de 5 jaar!

  hartje(4)


  Linn
  Beantwoorden

 • 17 juni, 2015 om 20:10
  Esther Potters zegt:

  Hiep hiep hiep hoera, alweer 4 jaar beste Leesdame, dat vieren we even gezellig same(n), elk jaar is er immers eentje meer en je zet er een mooi prestatie mee neer,
  ik breng altijd graag ff een bezoekje aan je blog, ben ook al ooit ’n winnaar geweest maar dat maakt niet uit toch? Ik geniet van je recensies, tips, schrijfwijze dus ga zo door, dan haal je die 5 jaar gemakkelijk hoor!

  hartje(4)


  Esther Potters
  Beantwoorden

 • 19 juni, 2015 om 17:07
  Inge zegt:

  Hoewel ik best nog wel wat boeken op m’n verlanglijstje heb staan, doe ik niet mee aan je winactie: ik heb voorlopig genoeg vers leesvoer.
  Maar ik wil wel even van de gelegenheid gebruik maken om je van harte te feliciteren met je blogverjaardag. Ga zo door!

  hartje(4)


  Inge
  Beantwoorden

 • 20 juni, 2015 om 23:21
  Gerrianne zegt:

  Wauw! 4 jaar al! Dat is best al wel een tijd! Gefeliciteerd 🙂
  Nogmaals bedankt dat je mij ook over de streep hebt getrokken om te gaan bloggen 🙂

  En uiteraard wil ik ook graag meedoen aan je winactie.
  Ik wil heel graag het derde deel van de Fallen serie van Lauren Kate winnen (Passie).
  Ik heb de hele serie al eens gelezen en vond hem zo goed dat ik hem zelf in mijn boekenkast wilde hebben. Afgelopen jaar heb ik de eerste twee delen aangeschaft en op een of andere manier komt het er steeds maar niet van om het derde en vierde deel te kopen.
  Er is steeds wel iets anders wat voorrang krijgt. En dat zijn dan vaak boeken die ik nog niet gelezen heb. Toch zijn die twee eenzame boeken van de incomplete serie me iedere keer een doorn in het oog.

  X! Gerrianne

  hartje(4)


  Gerrianne
  Beantwoorden

 • 21 juni, 2015 om 10:25
  Tanneke Burggraaff zegt:

  Beste Leesdame,
  vier jaar al weer. Ik volg je nog maar een paar jaar. Maar geniet er heel erg van. Door het volgen van boekbloggers kom je op leuke ideeën voor boeken. En ja, het stimuleert zeker het lezen. En dat is weer leuk voor de boekhandel. Want papieren boeken lezen blijft toch altijd het fijnst. De geur en het voelen van een boek. Iedere dag weer genieten. Je zult inmiddels wel begrepen hebben dat ik ook zo´n leesfanaat ben en graag mee doe aan je winactie.
  Ik hoop dat je nog heel veel jaren plezier zult hebben aan het bloggen, dan genieten je volgers mee.
  Gr. Tanneke

  hartje(4)


  Tanneke Burggraaff
  Beantwoorden

 • 21 juni, 2015 om 13:29
  Mieke zegt:

  Hoi Luna,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met 4 jaar blog ! 😉
  Wat vliegt de tijd alweer 4 jaar een blog. Ik volg je op FB en ontvang al een hele tijd een paar keer per week een nieuwsbrief van Bloglovin. Dus ja, ik kom vaker op deze site en lees graag je voortreffelijk recensies. Vaker koop ik n.a.v. jouw recensie een boek….een echt papieren boek wel te verstaan…heerlijk om het boek vast te houden, te ruiken en voelen. Bladzijde voor bladzijde omslaan….genieten van de cover, en als het boek uit is kijken naar mijn boekenkast….is steeds weer genieten van al mijn boeken. Ik zeg altijd: een huis zonder boeken is geen thuis. Ik lees veel ter ontspanning, maar ook om mezelf te blijven ontplooien, het gevoel te hebben op vakantie te zijn…..kom in landen waar ik nog nooit ben geweest, ontmoet daar mensen die ik nog niet ken, maar hoe verder ik in het boek vorder hoe beter ik deze mensen leer kennen…..empathie voel of juist haat. Ik maak me ook een voorstelling hoe de personen in het boek er uitzien. Ook intrigeert het mij waarom sommige mensen een moord plegen….de mens achter de dader…wat is zijn achtergrond en hoe kwam hij tot zijn daad. Hoe gaan de slachtoffers hier mee om ? Psychologische thriller/romans hebben dan ook mijn voorkeur, maar ook alles wat daar in de buurt van komt of een gezellige roman. Als ik mocht winnen dan zou ik heel graag: Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest van Joachim Meyerhoff ontvangen, omdat ik heel nieuwsgierig ben hoe het voor een kind moet zijn om op deze manier op te groeien en of hij er op latere leeftijd nog last van heeft of juist voordeel aan beleeft.

  Heel veel succes met alles wat je doet of gaat doen en op naar de 5 jaar blog 😉

  Lieve groetjes,

  Mieke

  hartje(4)


  Mieke
  Beantwoorden

 • 21 juni, 2015 om 22:02
  fany zegt:

  Hoi Luna’
  Wauw al vier jaar… geweldig zeg! Ik volg jouw blogspot met veel plezier en hoop nog lang van jou te genieten.Een dikke proficiat en welk boek ik wil…? Jij mag voor dit leesbeest een boek kiezen… Het mag elk genre zijn alleen moet het een boek zijn dat ik wil verslinden want veel te hard aan het werken de laatste tijd… En een goed verhaal doet me tijd maken dus go for it! Heel veel groetjes fany

  hartje(4)


  fany
  Beantwoorden

 • 23 juni, 2015 om 13:19
  Jyoti Baldew zegt:

  Gefeliciteerd! Ik volg jouw blog niet zo heel erg lang, ik heb dan ook niet altijd een reactie achter gelaten;) Ik lees met veel plezier jouw blog! En ik hoop dat het zo goed blijft doorgaan 🙂 Ik zou wel goed moeten nadenken om een boek naar keuze te kiezen..mijn lijstje is namelijk erg lang 😉 Het zou super zijn als ik zou winnen!

  hartje(4)


  Jyoti Baldew
  Beantwoorden

 • 27 juni, 2015 om 19:09
  zoe zegt:

  Ik doe mee!
  Ik wil heel graag mijn pretty little liars collectie uitbreiden en de volgende twee delen aan mijn collectie toevoegen :)!

  hartje(4)


  zoe
  Beantwoorden

 • 28 juni, 2015 om 21:54
  Sylvia zegt:

  Allereerst gefeliciteerd met je vierde blogverjaardag! Ik kijk uit naar alle blogs die nog gaan komen. Ik reageer zelden maar volg je denk ik nu zo’n 1,5 jaar. Altijd leuk om je recensies en andere (boek gerelateerde) blogs te lezen! Een boek naar keuze winnen zou echt heel speciaal zijn, waarschijnlijk kies ik dan voor een boek uit een serie (die ik nog niet compleet heb) of een oude favoriet die nog niet in mijn kast staat, maar waar ik graag een eigen exemplaar van zou hebben. Twee vraagjes. Omdat ik het altijd bijzonder vind als er een leuk stukje tekst of een opdracht in het boek geschreven staat. Maakt het nog specialer als je het van iemand krijgt. Zou het super zijn als je er iets in zou willen schrijven, mocht ik de gelukkige zijn die een boek mag uitzoeken. Als je uit principe niet in boeken schrijft of een andere rede, dan natuurlijk niet. Tweede vraag, is het ook de bedoeling dat het boek door de brievenbus past?
  Groetjes Sylvia

  hartje(4)


  Sylvia
  Beantwoorden

  • 1 juli, 2015 om 00:23
   Leesdame zegt:

   Bij winacties als deze, bestel ik het gekozen boek meteen online, en geef ik het adres van de winnaar op als bezorgadres. Ik zelf krijg het boek dan niet in handen, dus kan er helaas ook niks voor je in schrijven. Maar volgens mij is het wel mogelijk dat ik bij het bestelproces van het boek een briefje kan maken, met een persoonlijke tekst. Het boek hoeft niet per se door de brievenbus te passen, zolang het maar niet meer dan 20 euro kost, vind ik alles best. O ja, ook fijn, geen uitverkocht boek, of een boek wat pas over een half jaar uitkomt, ik kan immers niet toveren 🙂

   hartje(4)


   Leesdame
   Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: