Leesmarathon, mijn verslag van de dag

leesmarathonDe eerste dag van de Leesmarathon liep erg goed.  Natuurlijk wil ik zelf ook meedoen en ook ‘een boek per dag’  proberen te halen. En daarnaast ben ik tot vannacht bezig geweest met het verwerken van alle mailtjes die binnenkomen vanwege de winactie. Wow… ik had nooit verwacht dat jullie zo enthousiast de eerste dag al aan de lees zouden gaan! Echt knap!

Ook op Twitter is het een komen en gaan van tweets. Zo zat er ook een tweet tussen van een schrijfster die mij spontaan haar boek aanbood in ruil voor een leeservaring tijdens deze marathon. Echt gaaf!

Vandaag de tweede dag. Ik las Delete van Juultje van den Nieuwenhof. Een heel makkelijk boek als ik eerlijk mag zeggen. Want ik had het ook snel uit. En ook een beetje oppervlakkig geschreven… Over Julia, een lerares Nederlands. Ze is heel close met haar klas, maar op een dag moet ze iets doen wat niet in goede aarde valt. De klas zint op wraak en doet dat door haar social media accounts te hacken.

Gisteren las ik Het gym van Karin Amatmoekrim. Dat boek vond ik erg interessant en boeiend om te lezen. Over Sandra die in een achterstandswijk woont en als enige naar het gymnasium gaat. Daar is het enige Surinaamse meisje, klein van stuk en dus het buitenbeentje. Ze maakt zich niet druk om de lessen, maar ze maakt zich wel druk om haar afkomst en de wijk waarin ze woont. Is wel een aanrader!

De leeservaringen van deze boeken komen uiteraard ook nog voorbij. Tot nu toe lig ik mooi op schema tijdens deze Leesmarathon. En ik krijg nog steeds mailtjes en reacties binnen n.a.v. de winactie hier op mijn blog 🙂 dus dat wordt weer nachtwerk 😉 Want omdat het een Leesmarathon is ga ik natuurlijk gewoon door met lezen!


3 reacties

 • 30 juli, 2013 om 21:54
  Inge zegt:

  Ik ben benieuwd naar je leeservaring over het boek van Karin Amatmoekrim!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 31 juli, 2013 om 07:18
  claar zegt:

  Geen uitvoerige leesbelevingen van je gelezen boeken tijdens de marathon(so far so good, top van je)maar zeker erg leuk om te lezen, soms kan één enkele zin ook genoeg vertellen over een boek! succesxxx

  Ikhartje(0) deze reactie

  claar Beantwoorden

 • 31 juli, 2013 om 16:29
  Ciska van der Lans zegt:

  Kan me voorstellen dat het druk is en actief mee willen doen met lezen maar ook alle social media en mail en je blog nog bijhouden. Heel veel succes de komende dagen !

  Ikhartje(0) deze reactie

  Ciska van der Lans Beantwoorden

Reageer op: Leesmarathon, mijn verslag van de dag

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten