Leesmarathon

Vandaag en morgen organiseer ik een leesmarathon. Ik doe dit in samenwerking met de Facebook groep “Boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs“.

Twee dagen gaan we lekker veel lezen en wat je leest mag je zelf weten. Ik zelf kies voor feelgood, omdat augustus feelgoodmaand is hier. Maar je mag ook gerust thrillers lezen, of luisterboeken luisteren, of een stapel kinderboeken herlezen. Het gaat om de saamhorigheid en twee dagen lang bewust tijd nemen om een boek op te pakken. Of je e-reader natuurlijk 😉

Wat doe je tijdens zo’n weekend dan?

In plaats van Netflix of gamen kies ik voor lezen. Ik luister naar een luisterboek tijdens het opruimen en als ik ergens moet wachten ga ik niet voor me uit staren, maar lezen. Twee dagen ga ik bewust mijn tijd besteden aan boeken. Het gaat er niet om hoeveel ik lees, maar om de tijd die ik reserveer om te lezen. Tijd voor mezelf, tijd voor mooie boeken.

Ik heb niet echt een doel, al lijkt het me wel erg leuk om dit weekend de overige delen van de ‘Huisgenoten-serie’ eindelijk te lezen. Een marathon is natuurlijk geen marathon zonder mede-deelnemers. Tussen het lezen door met elkaar kletsen en motiveren is een leuk extraatje wat bij zo’n leesmarathon komt kijken. Iedereen die meedoet leest en deelt de liefde voor lezen.

Mag ik aanhaken?

Ja natuurlijk. Graag zelfs! Je hoeft er eigenlijk niks voor te doen, behalve lekker veel lezen vandaag en morgen 😉 Een reactie onder deze blogpost dat je ook meedoet vind ik leuk.


2 reacties

Reageer op: Leesmarathon

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten