Leuke webadresjes

webadresjesIk surf graag over internet en heb een aantal sites die ik graag regelmatig bezoek. Om er geen standaard lijstje van te maken, skip ik Goodreads, Hebban, boekenblogs en de social media sites in deze post.

We beginnen met een site die eigenlijk weinig met boeken te maken heeft en dat is Froot.nl. Deze site staat vol leuke foto’s, video’s en lijstjes. Denk bijvoorbeeld aan de gekste chipssmaken, een reportage over lege zwembaden, verlaten pretparken, video’s met tips hoe je op een ludieke manier een shirt opvouwt.

Ik kijk elke dag op Miss Lipgloss. Voor mij is zij een voorbeeld voor bloggers. Ik ben vooral dol op de Sneak Peek en haar plogweek. Toegegeven: ik kijk gewoon graag foto’s! Lekker ’s morgens in bed op mijn telefoon wakker worden met haar ochtendpost. Daarbij kan ik veel met haar beautytips en heb ik al heel wat mooie dingen in mijn toilettas zitten dankzij haar reviews.

Okay, Wikipedia kent iedereen, het is oneindig, je kan door blijven klikken en je kunt er vrijwel alles opzoeken. Maar, je kan er ook spelletjes spelen. Zo speel ik graag het spel waarbij je maar 5 keer mag klikken om bij een opgegeven onderwerp uit te komen. Bijvoorbeeld: ik klik aan huiskat, maar moet binnen 5 klikken uitkomen bij de film Titanic. Het is dus heel selectief doorklikken en vooruitdenken. Ik doe het wel eens alleen, maar je kan ook elkaar opdrachtjes geven.

En nu wel boekgerelateerd… Ik lees heel graag Nederlandse thrillers en voor een mooi overzicht ga ik naar Vrouwenthrillers en hier vind ik bij ‘verwachte boeken’ heel veel inspiratie. Meestal neem ik de titels die mij aanspreken gelijk over op Goodreads. Zelfde gold ook Chicklit.nl, maar die site stond een lange tijd stil. Al is Chicklit.nl sinds korte tijd weer actief geworden, dus ook een vermelding waard in deze post.

Dit was een greep uit de vele sites die ik bezoek. Welke sites (naast social media)  bezoek jij dagelijks of zeer regelmatig?


Reageer op: Leuke webadresjes

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten