Liebster award

liebster awardWat leuk, ik ben weer genomineerd voor de Liebster Award. Voor de vierde keer zelfs! De Liebster award is natuurlijk geen échte award, maar een ketting blogpost. Een tag dus waarvoor je gekozen moet worden door een andere blogger.

Dit keer is het extra leuk. Ik ben namelijk niet door een boekblogger genomineerd, maar door een beautyblogger! Door Kato van 101beautykisses. Vandaar dat de vragen dit keer ook wat beauty-gericht zijn. Dat maakt mij verder niet uit, want dat is natuurlijk ook leuk voor de afwisseling. Daarbij klets ik graag over beauty.

1 Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen in 2009 volgens mij. Met een klein boekenblogje, waar ik vooral mezelf leerde om recensies/leeservaringen te schrijven. Een soort speeltuintje dus. In 2011 begon ik met Leesdame.nl. Eerst bij Blogspot en sinds 9 december 2013 op dit domein. Ik ben vooral begonnen omdat ik graag klets over boeken en ik een eigen stekje zocht waar ik mijn leeservaringen kon delen met andere lezers.

2 Waar zie je jezelf als blogger over 3 jaar?
Ik hoop dat ik dan nog steeds met liefde en zorg blog.  Misschien dat ik over drie jaar ook filmpjes maak, of naar evenementen en presentaties ga. Misschien dat ik dan dagelijks een blogpost online zet. Ik weet het niet, de tijd zal het leren…  De meeste veranderingen gaan eigenlijk zo langzaam, dat groeit er gewoon in en daar sta je niet zo vaak bij stil, pas als je terugkijkt. Het lijkt me ieder geval wel heel leuk om gaandeweg mezelf meer te specialiseren in Nederlandstalige boeken, want daar ligt toch echt mijn voorkeur!

3 Wat vind je het leukste aan bloggen?
De afwisseling, de verrijking, de voldoening etc. Dat mensen ook heel graag lezen wat ik schrijf. En lieve berichtjes krijgen blijft natuurlijk ook ontzettend leuk! En toegegeven,  mijn mailbox openen blijft altijd een verrassing. Er kan zomaar een boek in zitten wat is opgestuurd door een uitgeverij.

4 Heb je minder leuke dingen meegemaakt door het bloggen?
Ja, in tegenstelling tot fans, heb je dus ook haters… Ook die kunnen met haatmail in je mailbox belanden. En met haatmail bedoel ik dus ook echt haatmail. Teksten waarvan je oren gaan suizen en je hart gaat kloppen in je keel… Ik heb dat ongeveer twee keer meegemaakt. Simpel advies: blijf altijd vriendelijk, negeer en blokker desnoods, maar breng het niet openlijk in de aandacht! Maar het is echt met stip de minder leuke kant!

5 Wie is je voorbeeld op gebied van bloggen?
Miss Lipgloss. Ze blogt natuurlijk over totaal andere dingen, maar ze is wel een blogger waar ik heel veel inspiratie van krijg. Haar doorzettingsvermogen, haar eerlijkheid en haar kracht om al jaren door te gaan met bloggen bewonder ik echt.

6 Wie is je celebrity crush?
Dat is niet zo van toepassing ben ik bang…

7 Wat is je favoriete beautyproduct?
Mijn ultieme beautyproduct is de mascara van Chanel (Le Volume) en ik ben ook dol op de parfum: Life Threads Gold van La Prairi.

8 Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt dankzij het bloggen?
Het verhuizen naar dit domein vond ik het allerleukst! Maar ook het samenwerken met grote uitgeverijen en de leuke contacten die ik heb opgedaan met andere bloggers, schrijvers etc. En natuurlijk alle leuke boeken die ik mag lezen, de challenges die ik doe, alle ervaringen die ik opdoe. Ik geniet van veel dingen!

9 Welke blogger zou je wel eens willen ontmoeten?
Als ik één naam noem, voelen andere bloggers zich weer te kort gedaan haha…

10 Hoe ziet een perfecte dag er voor jouw uit?
Uitslapen, rustig op gang komen en dan ’s middags lekker in de tuin lezen met een mok koffie en een pak chocoladekoekjes binnen handbereik. Maar ergens ultiem shoppen en ’s avonds lekker spare-ribs eten vind ik ook wel erg perfect klinken 🙂 En er zijn natuurlijk nog andere dingen die een dag helemaal perfect zouden maken, maar die zijn dan weer privé 😉

11 Wat is je beautygeheim?
Boekblogger geeft beautygeheim prijs haha… Ik gebruik de Idealist van Estée Lauder en daarna doe ik een klein beetje bb-cream op. Die combinatie zorgt ervoor dat ik een gezonde glow heb.

Ik vond het heel leuk om deze Liebster award weer te mogen doen. Dank je wel Kato! Ik tag zelf niemand, omdat bijna iedereen de tag al diverse keren gehad heeft. Maar voel je vrij om de vragen over te nemen!


2 reacties

Reageer op: Liebster award

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten