Maart is begonnen

maartWeer een maand voorbij. Wat gaat het snel. Meer gekocht dan gelezen, dat ook weer. Maar goed, dat verschijnsel kent iedereen wel… 😉

Ik heb echt heel veel zin in maart! Ten eerste hoop ik dat ik deze maand weer voor het eerst dit jaar een boek buiten kan lezen. Ja, ik ben een echte buitenlezer en in tegenstelling tot veel andere lezers, lees ik in de winter vrij weinig! Maar als ik buiten kan lezen… Dan lukt één boek per dag makkelijk. En vorig jaar heb ik op 21 maart mijn eerste boek buiten gelezen. Dat was Het vergeten gezicht van Elle van Rijn en toen scheen die dag een lekker lentezonnetje.

Kijk, en dat is nu zo fijn aan een leeslogboek bijhouden! Dan kun je zulke dingen allemaal terugvinden.

Waar ik deze maand écht naar uitkijk: The Hungergames! Ja, het komt er echt aan nu: De Hongerspelen in de bioscoop. Tweede helft van maart als het goed is. Ik ga gelijk het eerste weekend naar de bioscoop toe. Ik hou van de boeken, ik hoop dat de film mooi is.

Ik probeer zonder verwachtingen te gaan, want anders kan het tegenvallen. Maar ergens blijf je hopen dat de film net zo goed is als het boek.
Maar dat is het niet enige. Ik ga begin deze maand ook naar Extremely loud & incredibly close met Tom Hanks en Sandra Bullock. Daar kijk ik ook echt naar uit.

En verder natuurlijk weer leuke boeken om te lezen… Een paar wil ik zeker deze maand lezen. Kijk niet weg van Linwood Barclay bijvoorbeeld. Dat lijkt me een waanzinnig spannende thriller. De urenfabriek van Fleur Brockhus ligt ook op mijn ntl-stapel voor maart. En voor Leestweeps wil ik Toen God een konijn was lezen. Druk, druk, druk en dan ook nog bloggen, twitteren etc… Lezen is leuk, leven ook 😉


1 reactie

 • 3 maart, 2012 om 09:30
  Pippi zegt:

  Ik ben ook van plan weer flink te gaan lezen. Heb al een hele stapel klaarliggen. Misschien lekker samen met de hond op de bank?

  Veel leesplezier!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Pippi Beantwoorden

Reageer op: Maart is begonnen

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten