2 maart 2012

Maart is begonnen

maartWeer een maand voorbij. Wat gaat het snel. Meer gekocht dan gelezen, dat ook weer. Maar goed, dat verschijnsel kent iedereen wel… 😉

Ik heb echt heel veel zin in maart! Ten eerste hoop ik dat ik deze maand weer voor het eerst dit jaar een boek buiten kan lezen. Ja, ik ben een echte buitenlezer en in tegenstelling tot veel andere lezers, lees ik in de winter vrij weinig! Maar als ik buiten kan lezen… Dan lukt één boek per dag makkelijk. En vorig jaar heb ik op 21 maart mijn eerste boek buiten gelezen. Dat was Het vergeten gezicht van Elle van Rijn en toen scheen die dag een lekker lentezonnetje.

Kijk, en dat is nu zo fijn aan een leeslogboek bijhouden! Dan kun je zulke dingen allemaal terugvinden.

Waar ik deze maand écht naar uitkijk: The Hungergames! Ja, het komt er echt aan nu: De Hongerspelen in de bioscoop. Tweede helft van maart als het goed is. Ik ga gelijk het eerste weekend naar de bioscoop toe. Ik hou van de boeken, ik hoop dat de film mooi is.

Ik probeer zonder verwachtingen te gaan, want anders kan het tegenvallen. Maar ergens blijf je hopen dat de film net zo goed is als het boek.
Maar dat is het niet enige. Ik ga begin deze maand ook naar Extremely loud & incredibly close met Tom Hanks en Sandra Bullock. Daar kijk ik ook echt naar uit.

En verder natuurlijk weer leuke boeken om te lezen… Een paar wil ik zeker deze maand lezen. Kijk niet weg van Linwood Barclay bijvoorbeeld. Dat lijkt me een waanzinnig spannende thriller. De urenfabriek van Fleur Brockhus ligt ook op mijn ntl-stapel voor maart. En voor Leestweeps wil ik Toen God een konijn was lezen. Druk, druk, druk en dan ook nog bloggen, twitteren etc… Lezen is leuk, leven ook 😉

1 reactie

  • 3 maart, 2012 om 09:30
    Pippi zegt:

    Ik ben ook van plan weer flink te gaan lezen. Heb al een hele stapel klaarliggen. Misschien lekker samen met de hond op de bank?

    Veel leesplezier!


Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: