25 juli 2011

Mijn favoriete boekensites

webadresjesHet leek me leuk om drie sites even naar voren te halen en met jullie te bespreken. 🙂

Vrouwenthrillers
Deze site is heel erg up to date wat betreft vrouwenthrillers. De site wordt grotendeels bijgehouden door een goede vriendin van mij. Ik kijk er elke dag wel even. Ik vind de recensies erg interessant om te lezen. Maar er wordt ook goed bijgehouden wanneer boeken uitkomen, wanneer heruitgaves uitkomen etc. Verder vind je er ook interviews met auteurs en sindskort ook recensies van films.

Dizzie
Dit is eigenlijk een soort Hyves, maar dan echt gericht op boeken. Het meest prettige van deze site is dat je op een hele makkelijke manier je collectie bij kunt houden. Dat is even een klus als je die helemaal in moet voeren, maar als dat eenmaal gedaan is, dan kun je heel makkelijk zien wat je nog moet lezen, of wat er op je verlanglijst staat. Verder kun je op deze site ook bloggen, een top tien maken en natuurlijk ook reacties schrijven bij boeken die je hebt gelezen. Net zoals op Hyves kun je ook vrienden toevoegen en bij elkaar krabbelen. Ik ben er niet meer zo actief als vroeger, maar ik vind het nog wel één van de betere community’s.

De site van Nina Sankovitch
Ik kijk elke dag wel even op de site van Nina. Of ze al een nieuw blog heeft, of om in haar lijst gelezen boeken te snuffelen. Nina is dus die dame die één jaar elke dag één boek las en ik doe op haar site altijd wel inspiratie op. En ook als ik in een leesdip kom, dan ga ik even haar blog lezen en dan heb ik eigenlijk weer genoeg motivatie om weer lekker te gaan lezen.

Welke boekensites bezoeken jullie regelmatig?

1 reactie

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: