Mijn favoriete lifestyle/beautyblogs

I love blogsIk ben dol op bloggen, maar ook dol op blogs lezen. Naast boekenblogs volg ik ook heel veel beauty en lifestyle blogs. Ik vind dat heerlijk ontspannend voor het slapengaan. Op de tablet scrol ik door Bloglovin en lees ik artikelen over mascara en de nieuwste shampoo, bekijk ik plogs, lees ik columns. Eigenlijk alles wat je op deze blogs kunt vinden.

Vandaag deel ik een paar van mijn favoriete blogs wat betreft lifestyle en beauty. Miss Lipgloss en Mascha (met vlogs en beautygloss) volg ik weliswaar elke dag, maar ze worden altijd en overal al uitgebreid besproken en iedereen kent ze toch wel.

Sinds een tijdje volg ik heel graag Willemijn en Martine op Live Life Gorgeous en 2WMN en deze meiden zijn eigenlijk altijd blij. Ik word ook altijd blij van hun 🙂 Beide dames bloggen over beauty en op 2WMN over lifestyle en alles wat niet met beauty te maken heeft. Hun filmpjes hebben een zeer hoge factor van ‘feelgoodfeeling’ en ze proberen ook echt alles. Momenteel is Willemijn in verwachting en ik leef helemaal mee.

Ben je fan van washitape, creatief bezig zijn en positieve blogposten? Lisanne Leeft is een heerlijk positief blog, vol met kleurtjes, Actionspulletjes, DIY, shoplogs en heel veel washitape 🙂 Maar ook deelt Lisanne persoonlijke stukjes uit haar leven. Ik kom er ook dagelijks!

Voor ideeën wat betreft lekkere trek en lekker koken ga ik naar Sabine. Zij blogt op OhMyFoodness en daar krijg je honger van! Sommige recepten sla ik op die ik ooit nog wil maken. Vooral de weekfoto’s vind ik het leukst om te kijken. Sabine heeft ook een eigen kookboek geschreven, maar die komt pas later dit jaar uit.

Mariska blogt over van alles, soms over beauty, soms een tag, soms persoonlijke artikelen. Een leuk “van alles wat” blog dus. Ook op social media is ze erg actief en ze vind het vrijwel altijd leuk om een online kletspraatje te maken met haar lezers.

Twee blogs die ik ook dagelijks volg zijn van Elise Joanne en Loïs Lorinde. Ze zijn schrijven heerlijk nuchter over beautystuff en andere lifestyle zaken en hebben ieder een leuke en eigen stijl.

Welke beauty en lifestyle  blogs volg jij?

 

 


5 reacties

 • 10 augustus, 2015 om 16:48
  Emmy zegt:

  Haha wat grappig. Ik wilde dit juist doen met kleinere boekenblogs. Leuk om te zien welke blogs medebloggers volgen!

  Ikhartje(2) deze reactie

  Emmy Beantwoorden

 • 10 augustus, 2015 om 17:28
  Lois Lorinde zegt:

  Awh, wat een eer dat ik tussen je favorieten sta! Super leuk!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lois Lorinde Beantwoorden

 • 10 augustus, 2015 om 20:07
  Annelies zegt:

  LLG en 2WMN bezoek ik ook regelmatig. Verder vind ik ook Last days of spring en By Dagmar Valerie heel leuk.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 11 augustus, 2015 om 12:05
  Jantine zegt:

  Lisanne volg ik ook, net als Last days of spring en By Dagmar Valerie, die Annelies al noemt. Maaike (http://www.muymaaike.nl) wil ik toch ook even noemen, vaak heeft zij erg leuke posts 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Jantine Beantwoorden

 • 11 augustus, 2015 om 13:04
  Rowan zegt:

  Leuk! Ik vind Willemijn en Martine van LLG & 2WMN echt geweldig! Lisanne Leeft vind ik ook leuk, net als IKBENIRISNIET en By Dagmar Valerie.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Rowan Beantwoorden

Reageer op: Mijn favoriete lifestyle/beautyblogs

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten