Mijn nieuwe e-reader

mijn nieuwe e-readerIk lees sinds een paar dagen op een nieuwe e-reader. Ik had eerst de Bebook Neo en nu heb ik de Bebook Pure. De verschillen tussen deze twee readers en hoe het kwam dat ik een Pure kocht lees je in deze blogpost.

De Bebook Neo is prettig in gebruik en er zitten ook veel mogelijkheden op (die ik nooit gebruik) en het zit misschien tussen mijn oren, maar al die toeters en bellen maken de reader ook trager naar mijn gevoel. Maar waar het werkelijk om ging was het feit dat de Neo kuren kreeg met de batterij.

Maar goed, omdat de Neo wat kuren kreeg heb ik daar een paar keer over gemaild en uiteindelijk mocht ik de Pure voor een mooie prijs ophalen.

Ik ben heel blij met de Bebook Pure. Het is een simpele en degelijke e-reader. Vooral in mijn handen ligt deze e-reader erg prettig en de knoppen voor het omslaan van de pagina’s zitten heel handig rechts van het scherm. De e-reader is kleiner en dunner dan de Neo, maar het scherm is even groot.

 

mijn nieuwe e-reader

Het enige wat je er  op kan is: lezen. Dus geen tekenspelletjes, of zwak internet… nope. Puur lezen. En dat merk je, want deze e-reader is supersnel. Aanzetten en binnen een paar tellen zit je al in het gewenste boek. De pagina’s sla je ook heel snel om. En verbinden met je laptop lukt ook binnen een paar tellen.

Ik lees nu al een paar dagen op de Pure en het bevalt me prima!


4 reacties

Reageer op: Mijn nieuwe e-reader

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten