Mijn nieuwe Flow agenda voor 2014

agenda Het is weer bijna 2014 en voor een vers en nieuw jaar heb ik natuurlijk weer een nieuwe agenda nodig. Vorig jaar sloeg ik een keer over, maar dit jaar ging ik er weer voor: de Flow agenda!

Toegegeven, hij ziet er weer heerlijk onpraktisch uit: groot en log, dus in je handtas stoppen is niet altijd een optie, of je moet een grote tas hebben natuurlijk, maar die heb ik niet. Toch was ik helemaal verkocht toen ik stuitte op de Flow agenda. Ik zal vertellen waarom. Het is een notebook agenda. Opgesteld als weekplanner, met aan de rechterkant een leeg vel voor notities.

Dit is zo bij elke week. En tussendoor vind je ook een aantal lege vellen achter elkaar. Achterin de agenda zit een verjaardagskalender, een deel met inspirerende vragen die je kunt beantwoorden. Zoals welke 5 plekken je op de wereld (nog) eens wilt zien.

En natuurlijk zoals we gewend zijn van Flow, een aantal frutsels en fratsels. Denk bijvoorbeeld aan stickers, kleine mini-envelopjes, een mini slinger met vlaggetjes en een adresboekje. Dat zit allemaal bij elkaar achter een dik stuk karton achteraan aan de binnenkant van de kaft. En er zitten ook een aantal dikke vellen papier in de agenda voor als er iets geplakt moet worden.

Ik heb deze agenda dus gekocht voor de grote weekplanner en de notitieruimte ernaast. Voor mijn blog vind ik dit heel handig, want ik kan nu bij elke week rechts een (lees)planning maken voor mijn blog en links mijn gewone agendapunten bijhouden. Dat vind ik dan wel handig en er is lekker veel schrijfruimte, ook wel een must.

Want ik kan mij ook een agenda van Flow herinneren waar ik met ultra kleine lettertjes moest schrijven en soms met afkortingen, gewoonweg omdat er te weinig ruimte was. De Flow agenda is vrij goed verkrijgbaar bij (kantoor)boekhandels, kiosken en warenhuizen zoals V&D.

Welke agenda hebben jullie voor 2014 gekocht?


7 reacties

 • 17 december, 2013 om 19:48
  westmus zegt:

  Ik heb mij ook net een agenda aangeschaft. Niks voor mij want ik hou niet van agenda’s. Meestal hou ik het welgeteld twee weken vol om iets in die agenda te schrijven. De rest van afspraken moet maar in mijn hoofd blijven of op losse blaadjes. Maar ik moet eindelijk maar eens een groot meisje worden en gaan plannen. 🙂 Ik ben gewoon gegaan voor een standaard A5 formaat agenda met 1 blz per dag. In rode uitvoering met als extra een klein rood broertje voor in de handtas. Dus twee agenda’s voor de prijs van één. Ben eens benieuwd! Heb al iets genoteerd voor in de maand mei dus ik ben al goed bezig vind ik. 😉

  Ikhartje(3) deze reactie

  westmus Beantwoorden

  • 17 december, 2013 om 23:12
   Leesdame zegt:

   Ik kan veel onthouden, maar toch heb ik graag een agenda. Ik vind het altijd heerlijk om er een uit te zoeken. Maar soms vergeet ik er ook wel eens in te schrijven, net als jij dus en dan onthou ik het gewoon. (of niet, 😉 )

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 17 december, 2013 om 19:50
  Annelies@Boekboetiek zegt:

  Ik heb een HEMA agenda!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies@Boekboetiek Beantwoorden

 • 17 december, 2013 om 22:40
  Inge zegt:

  Oooh, ik hou van Flow!
  Maar ik ga altijd voor een Hema-agenda, die zijn zo fijn!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 17 december, 2013 om 23:13
  Leesdame zegt:

  Hema heeft ook een fijne agenda ja! Ook hele goede schrijfmaterialen! Ik kom er graag 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 18 december, 2013 om 11:12
  Alynia zegt:

  Ik heb geen ‘echte’ agenda. Op mijn verjaardags-verlanglijstje (ben op 8 januari jarig, dus dan kan dat nog wat agenda betreft!) staat een flow-jaarabbo, waar zo’n agenda bij zit. Dus ik wacht eerst even af of ik die niet toevallig krijg 😉 en anders wordt het een hema-agenda denk ik. Of ik koop alsnog de flow-agenda. Tot die tijd werkt het prima om de afspraken in de ipad-agenda te zetten, en lijstjes op apart papier.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Alynia Beantwoorden

 • 19 december, 2013 om 13:12
  Sophie zegt:

  Dit klinkt erg handig, voor mij is het ook een must om extra schrijfruimte te hebben! Ik heb zelf een roze Moleskine gekocht, ook met extra ruimte om notities te maken =)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sophie Beantwoorden

Reageer op: Mijn nieuwe Flow agenda voor 2014

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten