17 december 2013

Mijn nieuwe Flow agenda voor 2014

agenda Het is weer bijna 2014 en voor een vers en nieuw jaar heb ik natuurlijk weer een nieuwe agenda nodig. Vorig jaar sloeg ik een keer over, maar dit jaar ging ik er weer voor: de Flow agenda!

Toegegeven, hij ziet er weer heerlijk onpraktisch uit: groot en log, dus in je handtas stoppen is niet altijd een optie, of je moet een grote tas hebben natuurlijk, maar die heb ik niet. Toch was ik helemaal verkocht toen ik stuitte op de Flow agenda. Ik zal vertellen waarom. Het is een notebook agenda. Opgesteld als weekplanner, met aan de rechterkant een leeg vel voor notities.

Dit is zo bij elke week. En tussendoor vind je ook een aantal lege vellen achter elkaar. Achterin de agenda zit een verjaardagskalender, een deel met inspirerende vragen die je kunt beantwoorden. Zoals welke 5 plekken je op de wereld (nog) eens wilt zien.

En natuurlijk zoals we gewend zijn van Flow, een aantal frutsels en fratsels. Denk bijvoorbeeld aan stickers, kleine mini-envelopjes, een mini slinger met vlaggetjes en een adresboekje. Dat zit allemaal bij elkaar achter een dik stuk karton achteraan aan de binnenkant van de kaft. En er zitten ook een aantal dikke vellen papier in de agenda voor als er iets geplakt moet worden.

Ik heb deze agenda dus gekocht voor de grote weekplanner en de notitieruimte ernaast. Voor mijn blog vind ik dit heel handig, want ik kan nu bij elke week rechts een (lees)planning maken voor mijn blog en links mijn gewone agendapunten bijhouden. Dat vind ik dan wel handig en er is lekker veel schrijfruimte, ook wel een must.

Want ik kan mij ook een agenda van Flow herinneren waar ik met ultra kleine lettertjes moest schrijven en soms met afkortingen, gewoonweg omdat er te weinig ruimte was. De Flow agenda is vrij goed verkrijgbaar bij (kantoor)boekhandels, kiosken en warenhuizen zoals V&D.

Welke agenda hebben jullie voor 2014 gekocht?

7 reacties

 • 17 december, 2013 om 19:48
  westmus zegt:

  Ik heb mij ook net een agenda aangeschaft. Niks voor mij want ik hou niet van agenda’s. Meestal hou ik het welgeteld twee weken vol om iets in die agenda te schrijven. De rest van afspraken moet maar in mijn hoofd blijven of op losse blaadjes. Maar ik moet eindelijk maar eens een groot meisje worden en gaan plannen. 🙂 Ik ben gewoon gegaan voor een standaard A5 formaat agenda met 1 blz per dag. In rode uitvoering met als extra een klein rood broertje voor in de handtas. Dus twee agenda’s voor de prijs van één. Ben eens benieuwd! Heb al iets genoteerd voor in de maand mei dus ik ben al goed bezig vind ik. 😉


  westmus
  Beantwoorden

  • 17 december, 2013 om 23:12
   Leesdame zegt:

   Ik kan veel onthouden, maar toch heb ik graag een agenda. Ik vind het altijd heerlijk om er een uit te zoeken. Maar soms vergeet ik er ook wel eens in te schrijven, net als jij dus en dan onthou ik het gewoon. (of niet, 😉 )


   Leesdame
   Beantwoorden

 • 17 december, 2013 om 19:50
  Annelies@Boekboetiek zegt:

  Ik heb een HEMA agenda!


  Annelies@Boekboetiek
  Beantwoorden

 • 17 december, 2013 om 22:40
  Inge zegt:

  Oooh, ik hou van Flow!
  Maar ik ga altijd voor een Hema-agenda, die zijn zo fijn!


 • 17 december, 2013 om 23:13
  Leesdame zegt:

  Hema heeft ook een fijne agenda ja! Ook hele goede schrijfmaterialen! Ik kom er graag 🙂


  Leesdame
  Beantwoorden

 • 18 december, 2013 om 11:12
  Alynia zegt:

  Ik heb geen ‘echte’ agenda. Op mijn verjaardags-verlanglijstje (ben op 8 januari jarig, dus dan kan dat nog wat agenda betreft!) staat een flow-jaarabbo, waar zo’n agenda bij zit. Dus ik wacht eerst even af of ik die niet toevallig krijg 😉 en anders wordt het een hema-agenda denk ik. Of ik koop alsnog de flow-agenda. Tot die tijd werkt het prima om de afspraken in de ipad-agenda te zetten, en lijstjes op apart papier.


  Alynia
  Beantwoorden

 • 19 december, 2013 om 13:12
  Sophie zegt:

  Dit klinkt erg handig, voor mij is het ook een must om extra schrijfruimte te hebben! Ik heb zelf een roze Moleskine gekocht, ook met extra ruimte om notities te maken =)


  Sophie
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: