Mijn uitdaging van ‘Ik lees Nederlands’ gehaald!

ik lees nederlands coverBegin dit jaar begon ik vol goede moed met de uitdaging ‘Ik lees Nederlands‘. Ik koos het hoogst aantal boeken: 40 en met gemak haalde ik die 40 Nederlandse boeken. Maar ja, niet vreemd, aangezien ik dol ben op boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Ik ben er zelfs al ruim voorbij!

Ik las van alles, van chicklit tot thriller en van waargebeurd verhaal tot kinderboek. Ik las moeilijke boeken en dunne boeken. Literaire romans, young adult en zelfs een Nederlandse dystopia jeugdthriller. Een heerlijke uitdaging en ik ga nog lekker lang door!


5 reacties

 • 27 juli, 2014 om 22:20
  Marlieke zegt:

  Wat goed! Ik lees zelf bijna nooit van Nederlandse auteurs! Ik heb sowieso al wat minder gelezen dan jij, maar van de 31 gelezen boeken, is er maar 1 van een Vlaamse auteur geweest! Ik verwacht ook niet dat daar meer dan 3 bij gaan komen dit jaar :P!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marlieke Beantwoorden

 • 27 juli, 2014 om 22:28
  Inge zegt:

  Proficiat Leesdame! Maar ik had van jou ook niet anders verwacht.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

  • 27 juli, 2014 om 22:51
   Leesdame zegt:

   Ik heb voor mezelf de lat op 75 Nederlandse boeken gelegd. Ik vind het tof dat ik nog steeds kan toevoegen bij jou 🙂 Hoe meer titels er in jouw lijst staan, des te meer inspiratie vinden andere lezers.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 28 juli, 2014 om 01:33
  Mieke Schepens zegt:

  Wat leuk, ik had de lat op 30 Nederlandse boeken gelegd voor mezelf. Ook gehaald, natuurlijk. Inmiddels op 49! Wel goed om daar toch bij stil te staan iedere keer weer!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

Reageer op: Mijn uitdaging van ‘Ik lees Nederlands’ gehaald!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten