27 juli 2014

Mijn uitdaging van ‘Ik lees Nederlands’ gehaald!

ik lees nederlands coverBegin dit jaar begon ik vol goede moed met de uitdaging ‘Ik lees Nederlands‘. Ik koos het hoogst aantal boeken: 40 en met gemak haalde ik die 40 Nederlandse boeken. Maar ja, niet vreemd, aangezien ik dol ben op boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Ik ben er zelfs al ruim voorbij!

Ik las van alles, van chicklit tot thriller en van waargebeurd verhaal tot kinderboek. Ik las moeilijke boeken en dunne boeken. Literaire romans, young adult en zelfs een Nederlandse dystopia jeugdthriller. Een heerlijke uitdaging en ik ga nog lekker lang door!

5 reacties

 • 27 juli, 2014 om 22:20
  Marlieke zegt:

  Wat goed! Ik lees zelf bijna nooit van Nederlandse auteurs! Ik heb sowieso al wat minder gelezen dan jij, maar van de 31 gelezen boeken, is er maar 1 van een Vlaamse auteur geweest! Ik verwacht ook niet dat daar meer dan 3 bij gaan komen dit jaar :P!

  hartje(4)


  Marlieke
  Beantwoorden

 • 27 juli, 2014 om 22:28
  Inge zegt:

  Proficiat Leesdame! Maar ik had van jou ook niet anders verwacht.

  hartje(4)


  Inge
  Beantwoorden

  • 27 juli, 2014 om 22:51
   Leesdame zegt:

   Ik heb voor mezelf de lat op 75 Nederlandse boeken gelegd. Ik vind het tof dat ik nog steeds kan toevoegen bij jou 🙂 Hoe meer titels er in jouw lijst staan, des te meer inspiratie vinden andere lezers.

   hartje(4)


   Leesdame
   Beantwoorden

 • 28 juli, 2014 om 01:33
  Mieke Schepens zegt:

  Wat leuk, ik had de lat op 30 Nederlandse boeken gelegd voor mezelf. Ook gehaald, natuurlijk. Inmiddels op 49! Wel goed om daar toch bij stil te staan iedere keer weer!

  hartje(4)


  Mieke Schepens
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: