Mijn wishlist

wigwam leesplekjeOveral zie je wishlists verschijnen, voornamelijk op beautyblogs… Ik heb geen beautyblog, maar ik heb wel een wishlist. Dus, ik dacht: zou dit te combineren zijn? Dat kan zeker, maar om nou meer dan 100 titels uit mijn Goodreads wishlist naar hier te verplaatsen leek me ook wat omslachtig en voorspelbaar haha.

Dus ik maakte een wishlist, van allerlei dingen die ik graag zou willen en dat zijn niet alleen boeken van mijn wishlist. Sommige dingen zijn gemakkelijk in huis te halen, andere zaken vergen wat creativiteit én vooral tijd.

Een leesplekje in huis
Ik heb buiten in de tuin mijn eigen leesplekjes en hoekjes, binnen kan ik -op mijn bed na- nergens echt een fijn leeshoekje vinden. Vanavond heb ik het voor het eerst geprobeerd om in bad te lezen. Dat gaat prima met mijn e-reader, die mag ook kopje onder eventueel (wat ik niet laat gebeuren) maar ik zit niet uren in bad. Ik zoek dus een leuk hoekje voor die overige uren. De wigwam hierboven bracht mij op dat idee. Niet dat ik deze wigwam onder mijn kerstboom wil vinden, of midden in huis wil parkeren, maar met een kussen en een deken wil ik ergens in huis wel een leeshoekje maken. Zo’n hoekje waar ik graag naar zoek op Pinterest. Ik denk dat dit met wat creativiteit wel moet gaan lukken.

Het kleuren weer eens oppakken
Ik vind kleuren voor volwassenen erg leuk, vooral de kleurboeken van Johanna Basford. Er zijn talloze tutorials op Youtube om kleurtechnieken te leren en met die trucjes kleur ik landschappen en bloemen in. De tutorials duren vaak langer dan een half uur, soms zelfs bijna een uur. Ik merk dat ik dan wat minder snel ermee begin, omdat ik liever in dat uur ga lezen. Jammer, want ik heb fijne materialen en mooie kleurboeken. Daarnaast werkt het bijna meditatief bij mij. Maar goed, je kent het vast wel: morgen ga ik kleuren, maar morgen komt ook weer na morgen en zo is er weer een week voorbij en voor je het weet heb je maanden niet meer gekleurd.

Meer non fictie boeken lezen over body, food & mind
Ha… dat is eigenlijk op alle vlakken mogelijk. Ik heb ze namelijk in mijn bezit, ik heb er leestijd voor én ik ben er in geïnteresseerd. Ik geniet vooral boeken zoals Ikigai en Hygge. Maar ook over voeding vind ik interessant. Ik zou graag maandelijks een of twee non fictie boeken willen lezen. Ik merk ook dat ik het verfrissend vind om deze boeken te recenseren. Elk genre recenseert anders en dit soort boeken vind ik gewoon heel leuk en interessant om te recenseren en de recensies worden ook graag gelezen is me opgevallen. Dus dat ga ik vaker doen 🙂

Lush-producten
Echt lang geleden dat ik in bad ging met zeep van Lush en ’s avonds Lemony Flutter op mijn nagels deed… En dan die blauwe badbruisballen, heerlijk! Laatst keek ik op hun site, maar werkelijk alles wat ik wou was uitverkocht 🙁 Dus na kerst nog eens proberen haha. In ieder geval Lemony Flutter, een Big Blue bruisbal en een zeepje, ik denk Miranda of Seanik.

Kaartje voor Passengers 
Dit is een film met Jennifer Lawrence en ik vind de trailer indrukwekkend, ik hoop tussen kerst en oud & nieuw deze film te gaan bekijken. Ik heb een zwak voor SF-films en ook een zwak voor Jennifer Lawrence (ze stal mijn hart als Katniss Everdeen).

Wat staat op jouw wishlist (behalve boeken)? 


4 reacties

 • 16 december, 2016 om 20:28
  Annelies zegt:

  Op mijn ultieme wishlist staat vooral meer leestijd. Maar dat zal voorlopig bij wensen blijven denk ik. Fijne kerst alvast!!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 17 december, 2016 om 14:40
  Kwante in Wonderland zegt:

  Op mijn lijstje staan 2 dingen die jij ook hebt staan! Een heerlijk bad met Lush producten! Ik heb helaas geen bad meer maar ga tussen Kerst en Oud en nieuw een weekje weg en daar heb ik heerlijk een bad! Ik ben dus al langs de Lush gehuppeld <3 Daarnaast staat de film ook op mijn planning en wens ik uit mijn leesdipje te komen!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Kwante in Wonderland Beantwoorden

Reageer op: Mijn wishlist

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten