15 september 2014

Mockingjay part 1… de trailer!

filmposter mockingjayAndere YA-series doen me niets of weinig. Maar The Hunger Games van Suzanne Collins is een zwakke plek bij me. In november gaat Mockingjay part 1 draaien. Het laatste boek is -zoals we al wisten- in twee stukken gehakt.

Stiekem ben ik blij, want dat houdt in dat we nóg een film hierna krijgen. Ik weet nog dat ik Spotgaai iets minder vond dat de voorgaande twee delen. Maar nu ik de trailer zie gaat toch weer kriebelen in mijn buik en komt The Hunger Games gekte weer langzaam los.

De trailer oogt grauw, precies zoals ik ook Spotgaai toentertijd omschreef in een recensie. Ja, jammer, toen had ik dit blog nog niet en die recensies zijn toentertijd verdwenen van Dizzie.nl toen ik mijn account liet verwijderen. Maar ik vond het Spotgaai somber, grauw en grijs. En als ik de trailer zie, dan heb ik het gevoel dat ze wat dat betreft trouw zijn gebleven aan het boek.

Hoe vinden jullie de trailer?

1 reactie

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: