Mooie boektrailers

klem coverBij een boek hoort tegenwoordig een trailer. Soms kom ik echt hele mooie tegen. Vandaag deel ik er drie met jullie. Twee boeken heb ik gelezen (Klem en Alles wat er was) Maar één boek nog niet: De gifboom van Erin Kelly. Die overigens jaren op mijn ntl-stapel ligt. Toch triggert de trailer mij op zo’n manier dat ik juist heel nieuwsgierig wordt.

Ik vroeg me zo af: kan een boektrailer jullie overtuigen om een boek te gaan lezen? Soms heb ik het idee dat de boektrailer vaak vergeten wordt. Daarom een keer extra aandacht hieraan. Sommige trailers zijn echt pareltjes.


Klem van Mel Wallis de Vries

De gifboom van Erin Kelly

Alles wat er was van Hanna Bervoets


5 reacties

 • 10 april, 2014 om 16:00
  mddigitaal zegt:

  Als ik een trailer vind, plaats ik ze tegenwoordig onder aan mijn recensies. Een leuke toevoeging, vind ik!

  Ikhartje(1) deze reactie

  mddigitaal Beantwoorden

 • 10 april, 2014 om 23:53
  Inge zegt:

  Ik vind boektrailers altijd erg fijn om kennis te maken met de sfeer van het boek. Ik moet er ook weer eens aandacht aan besteden!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

 • 11 april, 2014 om 19:15
  Laura zegt:

  Ik vind boektrailers altijd erg gaaf!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Laura Beantwoorden

 • 15 april, 2014 om 14:48
  Mirjam zegt:

  Hmmm, misschien ben ik dan toch iets meer “van de oude stempel” en zijn bij mij de kaft en de achterflaptekst de doorslaggevende factor. In mindere mate een recensie van een ander; al maak ik zo wel kennis met een aantal voor mij voorheen onbekende schrijvers en/of titels. Maar dat neemt niet weg dat boektrailers wel degelijk een groep mensen kan bereiken die niet bereikt worden op de meer traditionele wijze.

  Ikhartje(3) deze reactie

  Mirjam Beantwoorden

 • 21 april, 2014 om 20:23
  Mathilde / Ikvindlezenleuk zegt:

  Ik voeg trailers ook onderaan mijn recensies toe, als ik ze vind. Mijn recensies zijn gericht op kinderen en jongeren en een filmpje voegt een extra dimensie toe. Iets waardoor mensen geprikkeld worden om een boek te willen lezen

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mathilde / Ikvindlezenleuk Beantwoorden

Reageer op: Mooie boektrailers

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten