16 augustus 2011

Nee hoor, ik heb geen leesdip ;)

een leesdipDe laatste dagen werd me vaak gevraagd of ik geen leesdip had overgehouden aan het project. Nee dus! 🙂

Ik heb Desiderio gelezen van Evelien van Steenis. Heel mooi geschreven roman met een Italiaanse twist. Maar daar kom binnenkort nog op terug met een leeservaring.

Daarnaast ben ik afgelopen weekend uitgeweest, ook vrij vermoeiend, maar wel erg leuk! En qua lezen: ik wil toch die Drie zusjes van Alice Hoffman lezen, want daar ben ik tijdens het project in begonnen, maar die was vrij pittig voor één dag (en de buren waren nogal rumoerig) en toen ben ik snel geswitcht naar een makkelijk boek. Dus dat boek wil ik deze week lekker op mijn gemak lezen. En verder heb ik nog zoveel leuke boeken klaarliggen 🙂

2 reacties

 • 17 augustus, 2011 om 19:54
  claar zegt:

  Ik vind de beslommeringen van je buren, groot en klein, met en zonder lawaai en met en zonder attributen als bijvoorbeeld een feuilleton eigenlijk wel een leuk idee voor je. In plaats van één boek per dag lezen, van die grappige anekdotes vertellen. Op de een of andere manier schrijf je daar zo over, of verweef je dat zo in je schrijvery(al is ’t maar een zin)dat ik onwillekeurig altijd (glim)lachx

  hartje(0)


  claar
  Beantwoorden

 • 17 augustus, 2011 om 20:06
  Leesdame zegt:

  Dank je wel Claar! Daarom heb ik Lezerijke veranderd in Leesdame, omdat ik wat persoonlijker over lezen en boeken wou bloggen. Dat werkt prima 🙂 Op Lezerijke had ik na 2 jaar 19 volgers. Op Leesdame heb ik nu na 2 maanden al 19 volgers! Ik denk dat ik hiermee wel een gat gevonden heb tussen alle andere boekenblogs. De meeste bloggers schrijven objectief of schrijven alleen recensies. De personal touch die ik nu erdoorheen verweef wordt gewaardeerd en dat doet mij wel goed. Nogmaals dank je wel!

  hartje(0)


  Leesdame
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: