22 december 2021

De sterrenhemel boven Ferry Lane van Nicola May

Een echt kerstboek voor feelgood-liefhebbers! Dat was mijn indruk toen ik dit boek voor het eerst zag! En klopte dat ook?

Star is 33 jaar, werd op haar zestiende zwanger van dochter Skye. Ze is eigenaresse van een sieradenkraam op de Ferry Lane Market. Ze blijft steeds terugdenken aan Jack, een man die ze een tijd terug leerde kennen, maar die net zo snel weer verdween. Star probeert door te gaan met haar leven en leert Conor kennen.

Lees de hele blogpost …
Waardering:

Genre:

Rubriek: , ,

Reageer op deze blogpost

4 december 2021

Vijf leestips voor kerst 2021

Ook voor dit jaar heb ik voor jullie weer een rijtje kerstboeken bij elkaar gezocht die prima passen in deze decembermaand!

Echt, als je zoekt op kerstboeken, dan krijg je honderden tips. Ik heb voor deze blogpost mezelf beperkt voor boeken die dit jaar zijn uitgekomen. Sommige boeken zijn vervolgdelen, andere boeken zijn standalones.

Lees de hele blogpost …

Rubriek: , ,

Reageer op deze blogpost

18 juli 2020

Het winkeltje in Cockleberry Bay van Nicola May

De ‘Cockleberry Bay-serie’ is door The Feelgood Book Corner gekozen als jaarserie. De komende twee maanden lezen we met elkaar ook de andere twee delen van deze trilogie. Met elkaar lezen is sowieso leuk, maar je maakt af en toe ook een uitstapje naar series waar je normaal niet aan begint.

Hoofdpersoon Rosa Larkin heeft geen gemakkelijk leven gehad. Haar leven ligt nogal in puin, maar dan krijgt ze een onverwachte erfenis: een winkeltje in Cockleberry Bay. Ze mag het winkeltje niet verkopen, dus reist ze met haar teckel Hot (dog) naar het dorpje in Devon.

Lees de hele blogpost …
Waardering:

Genre:

Rubriek: ,

Reageer op deze blogpost