5 november 2023

Mailen met Nicolet Steemers

Mailen met Nicolet Steemers cover

In 2008 werd ik lid van Dizzie.nl, een soort Hebban, maar dan gemoedelijker en kleinschaliger. Daar leerde ik trouwens ook bloggen haha. En ik leerde daar veel nieuwe auteurs kennen!

Één van die auteurs was Nicolet Steemers. Op Dizzie werd toen uitvoerig gesproken over haar werk ‘Zachte heelmeesters’ en ik weet nog dat ik dit een hele goede thriller vond. Nicolet Steemers schreef hierna nog veel meer spannende boeken en hiervoor koos ze de mooiste locaties uit. Van Ameland tot Roemenië! Tijd om eens te mailen met haar!

Lees de hele blogpost …

17 mei 2023

Diepe gronden van Nicolet Steemers

diepe gronden cover

In het verleden las ik al eerder thrillers van Nicolet Steemers, ze is niet heel erg bekend, maar schrijft wel erg goed! ‘Diepe gronden’ vond ik erg spannend.

Laura krijgt na achttien jaar weer contact met haar oude Roemeense vriendin Gabi. Opgetogen gaat ze in op het voorstel om een paar dagen naar Roemenië te komen. Samen willen ze gaan wandelen in een ruig berggebied. Tijdens een etentje met gezamenlijke vrienden stelt de man van Laura voor dat de vrouw van zijn vriend Joris ook meegaat.

Lees de hele blogpost …