Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 08 - 2019

Hoi Henriëtte, Bedoel je na het opladen aan de stroom? Mocht het zo zijn dat je ebooks kwijt bent na het verslepen naar je e-reader via de laptop, dan heb ik wel een advies. Ik heb dat namelijk ook wel eens gehad, wat bleek toen: ik had de ebooks per ongeluk in het verkeerde mapje gezet op mijn e-reader. Kan het zijn dat je ze per ongeluk naar zo'n verkeerd mapje sleept? In dat geval zijn de ebooks dus niet te zien op de reader, maar staan ze er technisch gezien wel op... Wat je ook niet mag vergeten is je e-reader goed loskoppelen van je laptop, dus altijd eerst aanklikken dat je het apparaat los wilt koppelen vóór je de kabel losmaakt. Soms heet dat ook "uitwerpen". Op die manier kan de reader zichzelf op de juiste manier losmaken en de gegevens importeren. Maar als de ebooks verdwenen zijn na het opladen van de batterij, dan ga ik even verder zoeken, want dat heb ik zelf nooit gehad, maar wie weet vinden we ergens de oplossing :) Wel is het handig dat je dan even vertelt welke e-reader je hebt. Succes!


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Henriëtte Bandell
Geplaatst op: 18 - 08 - 2019

Hoi, elke keer nadat ik mijn e-reader heb opgeladen zijn alle gedownloade boeken verdwenen. Als ik de reader aansluit op mijn laptop zijn de boeken weer terug. Ik koop mijn boeken via bol.com. Dit doe ik op de laptop. Dat is handiger omdat wij drie e-readers hebben. Vervolgens sluit ik 1 voor 1 de readers aan op de laptop en zet de boeken erop. Wat moet ik doen? Groet Henriëtte


Reactie op Breng me terug van B.A. Paris door Martha
Geplaatst op: 14 - 08 - 2019

Ja ik denk er ook hetzelfde over. :-)


Reactie op De zeven zussen van Lucinda Riley door Lalagè
Geplaatst op: 11 - 08 - 2019

Dank voor je heldere oordeel. Hier ga ik dus niets aan missen!


Reactie op De zeven zussen van Lucinda Riley door Nicole
Geplaatst op: 10 - 08 - 2019

Dank je wel hiervoor! Nu weet ik best wel zeker dat het voor mij niet de juiste boeken zijn...


Reactie op Ik probeerde Tijdschrift.nl uit… door Leesdame
Geplaatst op: 02 - 08 - 2019

Inderdaad jammer, ze kunnen nog veel leren van diensten waar het qua verwerking van het abonneren en opzeggen wel zonder problemen gaat. En een stukje meer communicatie naar de abonnee's toe zou ook geen overbodige luxe zijn bij deze dienst.


Reactie op Ik probeerde Tijdschrift.nl uit… door theonlymrsjo
Geplaatst op: 02 - 08 - 2019

Jammer dat het zo is gelopen. Het klinkt/klonk toch best wel als een leuke dienst. Dank voor het delen van jouw ervaring.


Reactie op Boeken die ik in augustus wil lezen door Annelies
Geplaatst op: 01 - 08 - 2019

Het boek van Karin Bloemen zat ook bij Bookchoice. In België is ze eigenlijk niet zo bekend, maar ik ben heel benieuwd naar haar verhaal.


Reactie op Ik probeerde Tijdschrift.nl uit… door Nicole Vrielink
Geplaatst op: 28 - 07 - 2019

O hemel! Ik zou hier ook helemaal naar van worden. Ik heb in het verleden wel abonnementen gehad maar nu ik meer boeken lees niet meer. Slechts heel af en toe een los nummer. Denk dat ik het ook hier maar bij hou...


Reactie op Dagboekkrabbel #14 nieuw leesvoer en de Sims door Leesdame
Geplaatst op: 27 - 07 - 2019

Ja Eilandleven ziet er heel gaaf uit! Ook met nieuwe carrières en mogelijkheden.


Reactie op Dagboekkrabbel #14 nieuw leesvoer en de Sims door Audrey
Geplaatst op: 22 - 07 - 2019

Altijd leuk, The Sims spelen! Eilandleven klinkt tof.


Reactie op Dagboekkrabbel #13 Eline en zeven zussen door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 07 - 2019

Heerlijk hé, nog zoveel boeken om te lezen :)


Reactie op Dagboekkrabbel #13 Eline en zeven zussen door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 07 - 2019

Ja het lezen gaat inderdaad langzaam, maar het is beslist niet saai. Soms is het zelfs heel theatraal en lekker overdreven aangezet. Dat was toen bij 'Oorlog en vrede' wel anders... Dat boek zat 'op slot' voor mij. Ik ben ondertussen al ruim over de helft van Eline Vere, dus het gaat me wel lukken om het boek uit te lezen.


Reactie op Dagboekkrabbel #13 Eline en zeven zussen door Antoinette
Geplaatst op: 18 - 07 - 2019

He wat leuk dat jij nu Eline Vere leest & idd ik herken je gevoelens over de zussen serie van Lucinda. Voorlopig heb ik nog genoeg andere boeken om te lezen


Reactie op Dagboekkrabbel #13 Eline en zeven zussen door Lalagè
Geplaatst op: 15 - 07 - 2019

Ik snap je nieuwsgierigheid wel, dus ben ook wel benieuwd naar je bespreking, maar denk niet dat ik Lucinda Riley ga lezen. Aan Eline Vere heb ik goede herinneringen. Couperus schrijft inderdaad zo mooi dat het de moeite waard is, ook al gaat het lezen wat langzamer.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten