Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

Graag wil ik ook jouw favoriete feelgoodroman horen :)


Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Carla van Bragt
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

Ik zou heel graag kans maken op Café, zo’n & zee


Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Esther Potters
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

Mijn voorkeur gaat uit naar 'Het eindeloze strand' en mijn favoriet in het feelgoodgenre is toch wel 'De mooiste dag van je leven' van Tamara Haagmans


Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Eline de Man
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

De kleine bakkerij aan het strand :) en groot fan van de boeken van Jill Mansell


Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

Mag ik nog een antwoord op de tweede vraag? Wat jouw favoriete feelgoodroman is ;)


Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Eline deMan
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

Ik zou heel graag wintereiland willen winnen aangezien ik deze nog niet heb en het 2e deel bijna uit heb ;)


Reactie op Augustus is feelgoodmaand + winactie door Kimberly
Geplaatst op: 01 - 08 - 2021

Ik zou heel graag de dwarsligger van Wintereiland winenn! Mijn favoriete feelgood is toch wel Wedden dat ik blijf van Marijke Vos!


Reactie op Sant’Anna van Jerrad Hoff door Jerrad Hoff
Geplaatst op: 21 - 06 - 2021

Dank je voor deze mooie en uitvoerige recensie! Hier word ik erg blij van, dank je!


Reactie op 10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 06 - 2021

Van harte welkom Corrie :)


Reactie op 10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze door Corrie
Geplaatst op: 13 - 06 - 2021

Goeiemorgen leesdame, ik heb me een minuut geleden aangemeld voor uw nieuwsbrief. Ik kwam hierop omdat ik ook geabonneerd ben op de brief van Lalage. Ik ben altijd met boeken en lezen bezig. Ook schrijven is mijn hobby. De naam “ leesdame” viel me op, ik vind dit zo’n leuke naam en vooral omdat u uw 10-jarig jubileum viert. Van harte proficiat hiermee.


Reactie op Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy door Leesdame
Geplaatst op: 11 - 06 - 2021

Fijn dat er herkenning is :) ik dacht even dat ik de enige was die dat dacht.


Reactie op Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy door zwartraafje
Geplaatst op: 11 - 06 - 2021

Dat klinkt herkenbaar. Het is al een tijdje geleden sinds ik dit boek las maar van wat ik me nog herinner omschrijft de combinatie van Sense & Sensibility qua sfeer en het gevoel van een Harlequin-boekje het inderdaad perfect.


Reactie op 10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 06 - 2021

Leuk :) ik zie jou wel eens voorbijschieten op social media :)


Reactie op 10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 06 - 2021

Lieve woorden Lalagè, ik lees jouw recensies ook heel graag, want je beschrijft altijd zo goed wat je voelt en vindt na het lezen van een boek.


Reactie op 10 jaar Leesdame: win een boek naar keuze door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 06 - 2021

Dank je wel Daphne, leuk dat je nu ook mijn site ontdekt, welkom :)Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten