Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Bonuskind van Saskia Noort door Leesdame
Geplaatst op: 29 - 07 - 2020

Ja, dat kan je wel zeggen ja...


Reactie op Bonuskind van Saskia Noort door Hedwig Meesters
Geplaatst op: 28 - 07 - 2020

1 ster maar, dan is het boek wel een flinke tegenvaller!


Reactie op The Baby-Sitters Club op Netflix door Leesdame
Geplaatst op: 06 - 07 - 2020

Ga je de serie ook kijken?


Reactie op En vergeet niet te leven van Maeve Binchy door Hinke
Geplaatst op: 06 - 07 - 2020

Dit boek net uitgelezen. Ik vond het een heerlijk boek. Na de helft gelezen te hebben kon ik het bijna niet meer wegleggen. Het sleept je mee met de beide personages. Daarom zo heftig dat het boek zo abrupt en ongeloofwaardig eindigt. Maar ja het was haar debuut.


Reactie op The Baby-Sitters Club op Netflix door Jenn
Geplaatst op: 06 - 07 - 2020

Ooh die boeken heb ik stukgelezen!


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Anna
Geplaatst op: 25 - 06 - 2020

Van harte gefeliciteerd! Mijn lievelingsboek is 't Hooge Nest, Roxane van Iperen‎ Fantastisch boek dat mij geraakt heeft.


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 06 - 2020

Dank je wel en leuk dat je meedoet!


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door J.N. Kingma-Postma
Geplaatst op: 15 - 06 - 2020

Gefeliciteerd met je jubileum. Mijn meest favoriete boek, ik heb er zoveel, van de laatste tijd is van Pontus Ljunghill de onzichtbare. Waarom? Het boek neemt je mee op reis in het hoofd en het leven van de moordenaar. Waarom zomaar iemands leven nemen en dat van de geliefden vernietigen? Zo ontzettend triest is dat maar het wordt mooi geschreven vind ik.


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Leuk dat je meedoet!


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Dank je wel Hedwig :)


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Dank je wel zwartraafje :)


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Gefeliciteerd met je 500ste :)


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door alimolenaar
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Gefeliciteerd! Een mijlpaal, ik ben op mijn eigen site met een ander mijlpaaltje bezig, namelijk de 500ste. Mijn lievelingsboek, Al de dagen van mijn leven van R.F. Delderfield.


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door zwartraafje
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Proficiat met je negende blogverjaardag Luna!


Reactie op Leesdame bestaat vandaag 9 jaar! door Hedwig Meesters
Geplaatst op: 14 - 06 - 2020

Gefeliciteerd Luna! Geweldige prestatie!Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten