Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Elke week een lijstje door Leesdame
Geplaatst op: 15 - 03 - 2020

Wat een leuke lijst! Ken je ook 'Pim, Frits en Ida?' toevallig?


Reactie op Elke week een lijstje door Hedwig Meesters
Geplaatst op: 15 - 03 - 2020

Mariska, Wipneus en Pim, Pinkeltje, Puk en Muk, Saskia en Jeroen. En nog een hele boel meer. Mijn vader (geb. 1921) had als kind een buurtbibliotheek en ik heb wel 100 boeken uit de eerste helft van de 20e eeuw gelezen.


Reactie op Klem van Mel Wallis de Vries door anoniempje
Geplaatst op: 06 - 03 - 2020

Het is een goed boek, maar soms een beetje te griezelig en spannend voor mij.


Reactie op Februari, ik kocht een nieuwe e-reader door Lalagè
Geplaatst op: 02 - 03 - 2020

Ik had die film van de bieb geleend om te ontdekken dat hij me wel heel bekend voorkwam... blijkbaar had ik 'm al eens gezien ;-)


Reactie op Serpent van Carla de Jong door Leesdame
Geplaatst op: 20 - 02 - 2020

Is het ook!


Reactie op Serpent van Carla de Jong door Jenn
Geplaatst op: 14 - 02 - 2020

Klinkt interessant.


Reactie op Een meisje een droom van Laura Dekker door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 02 - 2020

Ja het is zeker een interessant boek en ook wel schokkend hoe toentertijd de overheid op haar dook en geen rekening meer hield met haar gevoelens.


Reactie op Een meisje een droom van Laura Dekker door Jenn
Geplaatst op: 12 - 02 - 2020

Lijkt me een interessant boek, en ben idd ook benieuwd naar haar kant van het verhaal.


Reactie op Jeugdsentiment: De Babysittersclub door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 02 - 2020

Wat een leuke reactie! Hier in Nederland stopte de serie bij deel 66 geloof ik en ook de mysterieboeken stopte ineens. Maar ik weet dat het in Amerika nog veel verderging. Logan heette bij ons Tim trouwens. Tot welk deel ging het bij jullie? Geloof dat er ook nog een serie van was, heb ik wel eens gevonden op Youtube, maar ik vond de boeken toch leuker. Ik had ook de specials, zomerkamp, Disneyland en iets met een mislukte zeiltocht. Heerlijke serie was het hé :)


Reactie op Jeugdsentiment: De Babysittersclub door Miranda
Geplaatst op: 10 - 02 - 2020

Goh, wow, ik woonde in Amerika toen ik eraan begon. Eigenlijk wilde ik dat niet want ik dacht dat ze heel erg kinderachtig (zelf was ik pas 11) zou zijn. Maar ik vond ze fantastich! Heb een hele collectie van gehad en alle mysterie boeken, keek er zelfs naar uit. En nu 26 jaar later!!! Heb ik mijn zoon vernoemd naar Logan, een Australische jongen die ook als babysitter was begonnen. Die naam vond ik zo fantastisch gaaf! Altijd onthouden. M’n boeken heb ik aan een Nederlands/Engels meisje gegeven.... die nu 11 is, ik hoop dat ze wilt lezen, anders wil ik ze toch wel terug.


Reactie op Vele hemels boven de zevende van Griet op de Beeck door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 02 - 2020

Dat was in het begin bij mij ook. Huiverigheid, maar ook nieuwsgierigheid vanwege de positieve recensies. Ik merkte wel dat ik in het begin even moest wennen aan haar stijl. Het zangerige Vlaams, wat filosofisch invalshoek, maar na één of twee hoofdstukken ben je dat gewend en dan gaan de karakters leven. Vele hemels boven de zevende is tot nu mijn favoriete boek van haar!


Reactie op Januari 2020: veel lezen, de maan en Virgin River door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 02 - 2020

Ja dat zou een fijn vooruitzicht zijn, maar volgens mij komt dat wel goed :)


Reactie op Januari 2020: veel lezen, de maan en Virgin River door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 02 - 2020

Ja, ik vind het een heerlijke en ontspannende serie om te volgen voor het slapengaan. Ik heb de boeken (nog) niet gelezen, maar het lijkt me wel leuk omdat ooit eens te gaan doen. Wel nog even uitzoeken wat de juiste volgorde is dan.


Reactie op Vele hemels boven de zevende van Griet op de Beeck door Jenn
Geplaatst op: 03 - 02 - 2020

Ik heb een paar e-books van haar, maar op de één of andere manier trekt het me niet ofzo. Terwijl ik aan de andere kant eigenlijk heel benieuwd ben na zo veel positieve recensies.


Reactie op Januari 2020: veel lezen, de maan en Virgin River door Annelies
Geplaatst op: 02 - 02 - 2020

Ik vond Virgin River ook een hele leuke serie. Hopelijk komt er snel een tweede seizoen!Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten