Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Lang leve de koningin van Esmé Lammers door Chantal
Geplaatst op: 21 - 01 - 2021

ik heb hem nog niet gelezen maar ik zou hem graag willen


Reactie op Een beloofd land van Barack Obama door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 01 - 2021

Haar boek luister ik op Storytel voor het slapengaan, steeds kleine stukjes.


Reactie op Een beloofd land van Barack Obama door Lalagè
Geplaatst op: 13 - 01 - 2021

Erg jammer van de vertaling, want dit is zeker interessant leesvoer, al geloof ik het direct van die taaie stukken. Ik ben net begonnen aan Michelles autobiografie, in het Engels. Het leest in elk geval prettig.


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Leesdame
Geplaatst op: 04 - 01 - 2021

Het helpt wel eens om jezelf af te melden op je ereader en terug aan te melden. Dan zet hij meestal alles terug zoals het was.


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Wies Prickaerts
Geplaatst op: 04 - 01 - 2021

Ik heb sinds 2 jaar een Kobo auro one gekocht. Nooit problemen. Maar kon opeens geen boek afrekenen. Heb vervaldatum van creditcard opnieuw moeten aanpassen. Het boek is inmiddels gekocht, maar ikkan nu geen enkel boek meer openen. Ik heb een paar keer opnieuw gesynchroniseerd maar steeds verschijnt er: ‘Oeps! Dit document kon niet worden geopend’ Wat te doen? Ik kan helaas niet meer zonder mijn e-reader Bij voorbaat dank, Wies


Reactie op Tien mooiste boeken van 2020 door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 01 - 2021

Ik hoop het ook! Zondagsleven vond ik nog indrukwekkender dan Zondagskind, echt een aanrader! Ik wens je alle goeds Annelies voor 2021!


Reactie op Tien mooiste boeken van 2020 door Annelies
Geplaatst op: 02 - 01 - 2021

Zondagsleven wil ik dit jaar ook zeker lezen! Van Zondagskind ben ik wekenlang onder de indruk geweest en het is alleen maar veelbelovend als jij zegt dat het vervolg nog indrukwekkender is. Hopelijk mag je dit jaar evenveel bijzondere boeken ontdekken als in 2020!


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 01 - 2021

Heb je toevallig je wachtwoord gewijzigd bij Bol? Het kan ook helpen om je af te melden op je account op ereader en je dan weer opnieuw aan te melden. Het duurt een minuutje of vijf, maar vaak is dan een hoop gefixt.


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Sabina
Geplaatst op: 01 - 01 - 2021

Ik heb een kobo aura one en lees al 2 jaar via bol kobo plus. Maar sinds een paar weken kan ik geen reeds gedownload boek van kobo plus meer lezen alle boeken staan nu ineens op uitstaande en als ik op synchronisatie druk blijft hij bezig maar komt niet verder. Wat kan ik doen?


Reactie op Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen) door Leesdame
Geplaatst op: 26 - 12 - 2020

Dank je wel Annelies! :)


Reactie op Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen) door Annelies
Geplaatst op: 26 - 12 - 2020

Fijne feestdagen Luna! Ik ben benieuwd naar wat er in 2021 weer allemaal voorbij zal komen hier!


Reactie op Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen) door Leesdame
Geplaatst op: 25 - 12 - 2020

Dank je wel voor je lieve woorden :)


Reactie op Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen) door Lalagè
Geplaatst op: 25 - 12 - 2020

Mooie focus! Zelf merk ik dat ik niet meer over elk boek wil bloggen, maar alleen als ik er echt iets over kwijt wil. Op die manier blijft het leuk om te doen en er is niks dat moet. Fijn dat jij ook nog steeds het plezier in het bloggen houdt, want ik lees je nog steeds graag :-)


Reactie op Sprookjesmaand: Luister Sprookjes van Lekturama door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 12 - 2020

Ik ken het lied niet, maar wie weet iemand van mijn lezers wel :) En geef de moed niet op, want het kan zomaar ergens opduiken. Ik zocht zelf meer dan 25 jaar naar een oude verfilming van Sneeuwwitje en ik vond deze vorige maand per toeval op Youtube. Wie zoekt zal vinden ;)


Reactie op Sprookjesmaand: Luister Sprookjes van Lekturama door Lekturama-fan
Geplaatst op: 06 - 12 - 2020

Inderdaad nog wel wat luistersprookjes op YouTube te vinden, maar houdt niet over en ook niet de overige verhalen. Ik zocht het lied van: Ik ben een oude walrus en ik woon bij de zee, toen kwamen de noormannen en namen al mijn tanden mee. Nu ga ik Odin de koning van de goden. Die wil me vast wel helpen want stelen is verboden... Grappig, maar nergens meer te vinden...Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten