Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Pijn van Mel Wallis de Vries door Leesdame
Geplaatst op: 14 - 02 - 2019

Het zou een beetje sneu zijn als iedereen dat hier kan lezen, dat verpest een hoop leesplezier voor anderen :) Als je zo nieuwsgierig bent, zou ik zeggen: pak het boek, krul je lekker op in de bank, neem er wat lekkers bij en lees het zelf ;) Go for it!


Reactie op Pijn van Mel Wallis de Vries door Jole
Geplaatst op: 14 - 02 - 2019

wie is uiteindelijk de dader die iedereen vermoort ik ben heel nieuwsgierig?


Reactie op Verschijning van Joany de Vries door Joanydvv
Geplaatst op: 09 - 02 - 2019

Wat onwijs leuk en fijn gedaan 😊


Reactie op Oorlog en vrede, afsluiting door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 02 - 2019

Dank je wel voor de lieve reactie! Ik ben wel benieuwd wat jou zo groot fan van Tolstoj maakt, wat trekt jou aan in zijn werk?


Reactie op Oorlog en vrede, afsluiting door Niek Chen
Geplaatst op: 01 - 02 - 2019

Ik vind het altijd heel knap als mensen kunnen beslissen om te stoppen met lezen van een bepaald boek. Zo ben ik nu ook in een boek bezig waar ik behoorlijk gedeprimeerd van word maar waarvan ik vind dat ik het wel uit moet lezen. Dus ik heb alleen maar bewondering om je beslissing. Ook al ben ik zelf wel groot fan van Tolstoj.


Reactie op Oorlog en vrede, afsluiting door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 01 - 2019

Ik zal het onthouden, maar ik ben er voorlopig iets te huiverig voor. In ieder geval bedankt voor je tip :)


Reactie op Oorlog en vrede, afsluiting door Lalagè
Geplaatst op: 30 - 01 - 2019

Helemaal geen Russen meer? Dat is ook jammer... Ze zijn niet allemaal zo taai hoor! Mocht je het ooit nog aandurven, lees dan het eerste deel van de autobiografie van Paustovski. Dat is zo ontzettend mooi en niet dik.


Reactie op Leesdame vraagt zich af… lees jij wel eens buiten je comfort zone? door Leesdame
Geplaatst op: 29 - 01 - 2019

Dat is een mooie manier van lezen :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… lees jij wel eens buiten je comfort zone? door floorflawless
Geplaatst op: 28 - 01 - 2019

Ik hou ervan om met een open blik een boek in te gaan, dus ik ben minder op genres gaan letten. Ik zie dan vanzelf wel of ik het wat vind of niet


Reactie op Leesdame vraagt zich af… lees jij wel eens buiten je comfort zone? door zwartraafje
Geplaatst op: 27 - 01 - 2019

Ik doe dat eigenlijk maar zelden omdat ik me zo goed voel bij mijn vertrouwde en favoriete genres. Af en toe maak ik wel eens een klein uitstapje buiten die comfortzone. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een leesuitdaging met specifieke opdrachten maar dat zijn echt uitzonderingen.


Reactie op Carry van Carry Tefsen door Leesdame
Geplaatst op: 20 - 01 - 2019

Het is idd een leuke biografie en ze gaat heel uitgebreid in op haar herinneringen van Zeg 'ns Aaa. Ik vond dat vroeger zo'n leuk programma op de zaterdagavond, echt nostalgie!


Reactie op Carry van Carry Tefsen door floorflawless
Geplaatst op: 19 - 01 - 2019

Dit lijkt me echt een leuke biografie om te lezen! Ik keek wel eens naar zeg 'ns aaa


Reactie op Leesdame vraagt zich af… lees jij wel eens buiten je comfort zone? door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 01 - 2019

Over die laatste vraag ga ik even nadenken. Ik vind het stoer dat je 'Misdaad en straf' gaat lezen :)


Reactie op Leesdame vraagt zich af… lees jij wel eens buiten je comfort zone? door Antoinette
Geplaatst op: 13 - 01 - 2019

Ik vind het een leuke metafoor, die wandeling door het boekenbos! Ik zal straks nog vaak aan je updates over het lezen van Oorlog en Vrede denken, want ik vermoed dat voor mij het lezen van misdaad en straf straks, net zo'n soort worsteling zal zijn, maar net wat jij zegt ook een uitdaging! Juist door andere lezers kun je aangespoord worden, om iets nieuws te ontdekken. Maar ken jij dit ook bij een bekend boek iets nieuws ontdekken doordat je het jaren later leest of in een ander seizoen?


Reactie op Leesdame vraagt zich af… lees jij wel eens buiten je comfort zone? door Niek Chen
Geplaatst op: 12 - 01 - 2019

Sinds enkele jaren heb ik een boekenabonnement van Das Mag. Dit betekent dat ik al hun nieuwe uitgaves krijg. En het leuke is dat zij zeer verschillende boeken uitgeven waardoor ik in aanraking kom met boeken die ik uit mijzelf nooit gekocht had. Dus ja, sinds dit abonnement lees ik vaker buiten mijn comfort zone. En dat bevalt prima.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten