Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Privacy Live van Annet Hulst door Beau
Geplaatst op: 19 - 10 - 2020

Leuk blog en duidelijke mening


Reactie op The Witches remake door Leesdame
Geplaatst op: 18 - 10 - 2020

Ja, ik ook. The Craft Legacy wil ik ook zien, al vind ik die trailer dan weer wat tegenvallen, maar je weet maar nooit uiteindelijk.


Reactie op The Witches remake door Annelies
Geplaatst op: 18 - 10 - 2020

Hier ben ik ook heel benieuwd naar!


Reactie op Japan in honderd kleine stukjes van Paulien Cornelisse door Leesdame
Geplaatst op: 17 - 10 - 2020

Juist omdat het zo kort en krachtig wordt uitgelegd onthou ik het beter :)


Reactie op Japan in honderd kleine stukjes van Paulien Cornelisse door Niek Chen
Geplaatst op: 17 - 10 - 2020

Dank voor je bespreking. Ik was er namelijk wel benieuwd naar maar ben bang dat omdat het van die hele korte stukjes zijn, het mij te oppervlakkig blijft. Heb jij dat ook zo ervaren?


Reactie op Boeken met een ‘mindfuck’ door Lalagè
Geplaatst op: 16 - 10 - 2020

Hier houd ik wel van! Het allerbeste boek met een mindfuck vind ik 'Op een nacht' van Anne Eekhout, omdat je daarin net zo verward raakt als de hoofdpersoon.


Reactie op Boeken die beginnen met een L door Leesdame
Geplaatst op: 12 - 10 - 2020

Laura H. is heel indrukwekkend. Zeker een aanrader!


Reactie op Boeken die beginnen met een L door Donderdesign
Geplaatst op: 11 - 10 - 2020

Laura H ben ik wel echt benieuwd naar


Reactie op Nu ik je zie van Merlijn Kamerling door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 09 - 2020

Ja, dat dacht ik ook toen ik dit boek aan het lezen was... Ik ben eerlijk gezegd ook wel opgelucht als ik reacties zoals die van jou en Anna krijg, want ik voelde me dus ook de enige haha.


Reactie op Nu ik je zie van Merlijn Kamerling door CrazyDutchwoman
Geplaatst op: 28 - 09 - 2020

Helemaal eens. Zo fijn. Kijken op bol en goodreads dacht ik dat ik de enige was.


Reactie op The Friday Five: boeken die beginnen met de letter K door Leesdame
Geplaatst op: 27 - 09 - 2020

Wat leuk dat je weer Nederlandse boeken wilt gaan lezen :) Schaam je niet hoor, ik heb bijvoorbeeld Koning van Katoren nooit gelezen. Er is nog tijd genoeg om in een inhaalslag te maken, toch? :)


Reactie op The Friday Five: boeken die beginnen met de letter K door Astrid
Geplaatst op: 26 - 09 - 2020

Oh, deze boeken lijken mij echt gaaf! Ik lees bijna nooit iets in het Nederlands tegenwoordig maar wil daar heel graag weer mee beginnen. Ik heb Kruistocht in spijkerbroek trouwens niet gelezen *schaam*.


Reactie op Nu ik je zie van Merlijn Kamerling door Anna
Geplaatst op: 23 - 09 - 2020

ik kan mij hier in vinden. Ik vond het hele boek ongemakkelijk


Reactie op Winactie: Waar ik liever niet aan denk van Jente Posthuma door Anna
Geplaatst op: 19 - 09 - 2020

Vijf sterren, dat belooft veel goeds. Het boek lijkt mij prachtig, ik wil het graag lezen


Reactie op The Friday Five: Boekgerelateerde bekentenissen (onpopulaire meningen) door Leesdame
Geplaatst op: 19 - 09 - 2020

We delen wel de liefde voor chips, dus toch een overeenkomst ;)Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten