Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door willemien
Geplaatst op: 11 - 03 - 2021

Ik heb een ereader kobo clara en wil enkele boeken van de computer op de ereader zetten. Dit gaat altijd makkelijk. Nu vraagt de ereader om verbinding met de computer. Geklikt op verbinden. Daarna komt er Verbonden en opladen in beeld en even later Verbonden en opgeladen. Daarna gebeurt er niets. Ook op de computer kan ik geen kobo zien zoals anders. Doe ik wat fout of is er iets fout?


Reactie op Een beloofd land van Barack Obama door Leesdame
Geplaatst op: 28 - 02 - 2021

Ja dat las ik ook tussen de regels. Mij ontroerde vooral het stuk in Brazilië, dat hij het gevoel krijgt dat hij vervreemd is van zijn dochters, maar even later voelt hij toch weer die verbinding mijn zijn meisjes en zijn vrouw. Dat raakte me. Obama was niet alleen president, maar ook echtgenoot en vader.


Reactie op Een beloofd land van Barack Obama door henk
Geplaatst op: 28 - 02 - 2021

Ik ben het eens dat het boek heel slecht vertaald is. Veel spelfouten en slecht lopende zinnen. Het moest blijkbaar snel in de winkel komen te liggen. Geen reclame voor de vertalers. Aan de andere kant het boek ontroerde mij soms wel. Ondanks de visie en de goede voorbereidingen geeft Obama heel goed weer dat hij toch werd overvallen door het presidentschap.


Reactie op Pijn van Mel Wallis de Vries door Leesdame
Geplaatst op: 26 - 02 - 2021

Fijn dat jij het antwoord kon geven Ella :)


Reactie op Pijn van Mel Wallis de Vries door Ella
Geplaatst op: 26 - 02 - 2021

Het boek heeft 19 hoofdstukken en er zitten ook nog een paar "tussenverhaaltjes" tussen.


Reactie op The Witches door zwartraafje
Geplaatst op: 14 - 02 - 2021

Goh, daar heb ik eigenlijk geen ervaring mee dus dat weet ik niet. Maar ondertussen is hij wel in het Telenet- aanbod verschenen dus binnenkort ga ik hem zeker een keer bekijken.


Reactie op The Witches door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 02 - 2021

Kunnen jullie in Vlaanderen niet via Pathé Thuis of Google Play een film huren?


Reactie op The Witches door zwartraafje
Geplaatst op: 03 - 02 - 2021

Wat leuk dat je hem hebt kunnen zien. Ik was en ben nog steeds heel benieuwd naar deze verfilming dus zodra we hem thuis kunnen opvragen ga ik dat zeker een keertje doen.


Reactie op The Witches door Leesdame
Geplaatst op: 01 - 02 - 2021

Er is ook een heel bekend boek van, van Roald Dahl. In de jaren '90 was er ook al een film van, met Anjelica Huston. Die is wat meer horrorachtig en donker van toon. Deze versie is inderdaad meer 'Disneyachtig' en een stuk veiliger voor jonge kijkers :)


Reactie op The Witches door Iris
Geplaatst op: 01 - 02 - 2021

Oh leuk! Ik ken hem niet, maar ik vind dit soort films wel heel erg leuk. Sprookjesachtig, Disneyachtig. Ik ga hem zeker onthouden!


Reactie op Lang leve de koningin van Esmé Lammers door Leesdame
Geplaatst op: 30 - 01 - 2021

Misschien kun je dit boek bij de bieb vinden :)


Reactie op Lang leve de koningin van Esmé Lammers door Chantal
Geplaatst op: 21 - 01 - 2021

ik heb hem nog niet gelezen maar ik zou hem graag willen


Reactie op Een beloofd land van Barack Obama door Leesdame
Geplaatst op: 13 - 01 - 2021

Haar boek luister ik op Storytel voor het slapengaan, steeds kleine stukjes.


Reactie op Een beloofd land van Barack Obama door Lalagè
Geplaatst op: 13 - 01 - 2021

Erg jammer van de vertaling, want dit is zeker interessant leesvoer, al geloof ik het direct van die taaie stukken. Ik ben net begonnen aan Michelles autobiografie, in het Engels. Het leest in elk geval prettig.


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Leesdame
Geplaatst op: 04 - 01 - 2021

Het helpt wel eens om jezelf af te melden op je ereader en terug aan te melden. Dan zet hij meestal alles terug zoals het was.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten