Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op Zonnemeisjes van Hedwig Meesters door Hedwig
Geplaatst op: 22 - 06 - 2019

Dankjewel voor je mooie woorden, Luna!


Reactie op En vergeet niet te leven van Maeve Binchy door zwartraafje
Geplaatst op: 10 - 06 - 2019

Oei, een echte bespreking van het boek kan ik je niet meer geven. Daar is mijn geheugen te rampzalig voor. In die periode had ik ook nog geen Goodreads dus ik kan niet opzoeken welk boek de beste beoordeling kreeg. Doorgaans was ik niet zo gek van haar korte verhalen maar ik hield wel van Het huis op Tara Road, Quentins, Vrienden voor het leven en de Avondschool.


Reactie op Acht jaar Leesdame, vijf adviezen voor een leuk blogleven! door Sue
Geplaatst op: 09 - 06 - 2019

Goede tips Luna! Acht jaar is een hele tijd. Ik heb het soms ook, net als Lalage, dat ik even zin moet maken om een recensie te schrijven. Vaak zet ik mezelf er dan ook toe, maar vandaag laat ik het maar even. Dan maar geen blogpost, het is zoals jij ook zegt, jouw blog en jouw keuze. Op naar de volgende acht jaar!


Reactie op Acht jaar Leesdame, vijf adviezen voor een leuk blogleven! door Leesdame
Geplaatst op: 09 - 06 - 2019

Mijn blogposten kun je al sinds 2013 een hartje geven ;) Maar ik vind jouw reacties ook altijd leuk en interessant om te lezen, dus blijf dat vooral doen! Dat wordt gewaardeerd :) Ik heb weinig moeite met het schrijven van een recensie over een boek wat ik heel goed vond. Ik blijf dan maar vertellen, ik moet mezelf dan echt afkappen en de recensie wat inkorten, omdat het vaak lange stukken worden. Ik heb echter wel last van het omgekeerde, moeite met schrijven als ik een boek helemaal niks vind, maar de rest van de wereld lyrisch is. Dan moet ik ook even over een drempel en dan ben ik ook wel wat huiverig voor de reacties die mogelijk komen, want ik heb dan het gevoel dat ik de enigste lezer ben die het niks vind. Maar dat valt achteraf vaak reuze mee.


Reactie op Acht jaar Leesdame, vijf adviezen voor een leuk blogleven! door Lalagè
Geplaatst op: 09 - 06 - 2019

ho wacht, ik heb het hartje gevonden!


Reactie op Acht jaar Leesdame, vijf adviezen voor een leuk blogleven! door Lalagè
Geplaatst op: 09 - 06 - 2019

Wat een wijze woorden :-) Het is een hobby, dus niks moet. Heerlijk toch. Al moet ik soms wel even die drempel over om een artikel te schrijven. Heb jij dat ook? Soms is een boek zo goed dat ik denk: hoe kan ik dit ooit overbrengen. Of ik wil een gebalanceerde mening geven en hoop dat het niet te negatief overkomt. Maar dat heb je toch niet in de hand, dus dan is het aan de lezer om zelf te concluderen of een boek iets voor haar is. Trouwens, wel jammer dat je geen like-knopje bij je artikelen hebt, want dan moet ik weer zo'n hele reactie typen ;-) Is dat bewust of hoort dat nu eenmaal bij jouw wp-thema?


Reactie op Acht jaar Leesdame, vijf adviezen voor een leuk blogleven! door Leesdame
Geplaatst op: 08 - 06 - 2019

Mooie toevoeging Nicole :)


Reactie op Acht jaar Leesdame, vijf adviezen voor een leuk blogleven! door Nicole
Geplaatst op: 08 - 06 - 2019

Goede tips! Helemaal omdat dit niet alleen voor bloggen geldt, maar ook voor het leven zelf. Als het mag heb ik er nog 1.Vergelijk je niet met anderen. Weet dat jij uniek bent en dat hetgeen anderen doen niets over jou zegt. En wanneer je jou eigen vergelijkt met anderen je altijd bedrogen uit komt.


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door Liana
Geplaatst op: 07 - 06 - 2019

Wow, alweer 8 jaar! Zelf blog ik ook een blog (https://sterrenregen.wordpress.com/), maar die bestaat nog niet zo lang als jouw blog. Ik vind dat je mooie en interessante recensies schrijft.


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door ansstier
Geplaatst op: 04 - 06 - 2019

Van harte gefeliciteerd! Ik loot graag mee. Ik ken het blog denk ik een jaartje, per toeval een keer tegengekomen. Ik vind het altijd erg leuk om recensies te lezen om nieuwe ideeën op te doen voor boeken die ik graag wil lezen.Zelf heb ik geen blog maar ik recenseer voor o.a. Sophiamagazine.nl.


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door Rik Spreen
Geplaatst op: 03 - 06 - 2019

Gefeliciteerd lieverd


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door Jenny Brands
Geplaatst op: 03 - 06 - 2019

Dank zei Mieke Wijnant, ze leerde me je kennen, en al sinds ...zo net 5 min geleden😁 Ik denk dat het erg leuk met jou word, dus ik verheug me er op.


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 06 - 2019

Ik heb zo'n gevoel dat jij vroeg of laat ook weer 'alive & kicking' zult zijn :)


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door Annelies (@annelies_me_)
Geplaatst op: 03 - 06 - 2019

Acht jaar, wauw! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Jouw blog was één van de eerste die ik ontdekte toen ik zelf plannen had om te gaan bloggen. Mijn blog staat ondertussen op een héél laag pitje, maar die van jouw is alive & kicking - hopelijk nog voor lange tijd!


Reactie op Leesdame bestaat deze maand acht jaar (winactie) door Nicole
Geplaatst op: 03 - 06 - 2019

Wij kennen elkaar doordat jij mij boekentipper was via hebban. Jij gaf mij als tip 2 boeken, die ik inmiddels met veel plezier gelezen heb. Vanaf dat moment bezoek ik regelmatig je blog. Naast boekengek ben ik ook sportief en spiritueel. Heb nu zelf, sinds begin dit jaar, ook een blog met de naam: Pages by Nicole. Heb ook nog de ambitie om een opleiding te starten aan de schrijversacademie, wil nog erg graag zelf een boek schrijven en hoop mijn blog ooit uit te kunnen breiden met bijvoorbeeld manuscript beoordeling en begeleiding en ander redactiewerk. De blog die ik het fijnst vond, was je recensie over "jongen verslindt heelal", en de winactie die ik helaas niet gewonnen heb. Als ik deze bon win dan is het ook dit boek wat ik dan zal kopen. Beetje ook ter ere van jou mooie recensie...Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten