Nieuw op Leesdame.nl

Een handig overzicht van recente reacties en postings op mijn blog.


Nieuw op leesdame

Recente reacties

Reactie op In retraite van Carla de Jong door Leesdame
Geplaatst op: 20 - 01 - 2020

Dat las ik vorig jaar en dat vond ik erg goed. 'Geheim leven' is dan ook de reden dat ik alle boeken van Carla de Jong wil lezen dit jaar :)


Reactie op In retraite van Carla de Jong door Hedwig Meesters
Geplaatst op: 20 - 01 - 2020

Ik ben een fan van Carla's werk. Het mooiste vond ik Geheim Leven. Ben benieuwd wat jij ervan vindt!


Reactie op Welkom in 2020 door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 01 - 2020

Ik ben ook benieuwd, maar kijk er ook enorm naar uit. Vooral naar Juniper van Monica Furlong.


Reactie op Welkom in 2020 door Leesdame
Geplaatst op: 10 - 01 - 2020

Leuk! Welkom :)


Reactie op Welkom in 2020 door Jenn
Geplaatst op: 08 - 01 - 2020

Gelukkig nieuwjaar! Ik zag dat ik je nog niet volgde op instagram, bij dezen wel :)


Reactie op Welkom in 2020 door Lalagè
Geplaatst op: 08 - 01 - 2020

Een goed jaar gewenst met veel mooie boeken! Ik ben benieuwd of je lievelingsboeken van vroeger nog net zo goed bevallen of toch niet... want dat is het risico met herlezen. Gelukkig is het meestal een feest van herkenning en weer net zo fijn.


Reactie op Welkom in 2020 door Nicole
Geplaatst op: 07 - 01 - 2020

Gelukkig Nieuwjaar Luna! En wat een mooie voornemens heb jij. Natuurlijk blijf ik je weer volgen. Hopelijk weet je me dit jaar weer te inspireren. Liefs en fijne avond!


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 01 - 2020

Op zich kun je de boeken van Kobo Plus weer opnieuw opzoeken en op je reader zetten. Ik heb ook wel eens een reset gedaan en toen moest ik mijn verlanglijst opnieuw maken. Er gaat na zo'n reset wel eens wat verloren, dus het kan best zijn dat dit ook met de geleende boeken van Kobo Plus ook is. Ben je overigens wel ingelogd met het juiste account na de reset?


Reactie op Stief van Marion Pauw door Leesdame
Geplaatst op: 03 - 01 - 2020

Precies! Ik denk dat bijvoorbeeld Mel Wallis de Vries beter bevalt bij jonge lezers dan dit boek.


Reactie op Stief van Marion Pauw door Ton Jansen
Geplaatst op: 30 - 12 - 2019

Volledig mee eens. Heb soortgelijke bewoordingen op Hebban geschreven. Ik vind het thrillergedeelte overigens erg ongeloofwaardig. Er zijn betere novellen voor je jeugd.


Reactie op Eerste hulp bij e-reader problemen door Carysa
Geplaatst op: 26 - 12 - 2019

Hoi, ik had problemen met mijn e-reader en heb hem dus moeten resetten. Toen ik mijn boeken er terug op wilde zetten kan ik alleen maar de gekochte boeken terugzetten en niet de boeken die ik met het kobo plus abonnement heb gekocht. Kan je me helpen?


Reactie op Spam je blog!!! door jeroenla
Geplaatst op: 15 - 12 - 2019

Met https://www.lekkerlezen.net zijn we al meer da n10 jaar bezig!


Reactie op Volg me van Joyce Spijker door Jenn
Geplaatst op: 27 - 11 - 2019

Deze wil ik ook nog gaan lezen, klinkt goed!


Reactie op Vermist van Helen Vreeswijk door Leesdame
Geplaatst op: 17 - 11 - 2019

Oké :) Veel succes met je boekbespreking Shannon! :)


Reactie op Vermist van Helen Vreeswijk door Shannon Clement
Geplaatst op: 17 - 11 - 2019

het legt perfect uit wat er gebeurt heb hier ideeën van gehaald voor een boekbespreking.Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten