15 oktober 2023

Mailen met Renée Olsthoorn

Vandaag mailen we met Renée Olsthoorn. Een echte duizendpoot als het om schrijven gaat: vertalen, schrijven en ze heeft ook nog eens gewerkt in een boekhandel!

Renée Olsthoorn heeft al een flink oeuvre op haar naam staan in het feelgoodgenre. Naast een rijtje romans heeft ze ook diverse novelles en korte verhalen geschreven en meegewerkt aan ‘De huisgenoten-serie’ met vier andere feelgood auteurs. Tijd om Renée wat vragen te stellen over haar werk! Lees je mee?

Lees de hele blogpost …

19 juli 2013

De extase van Floor van Renee van Amstel

de extase van Floor cover

Kort nadat het tweede deel uitkwam, volgde al snel het derde deel in de Floor-serie. In de laatste Floor speelt vooral polyamorie een rol. Floor heeft een relatie met Jon en met Rick. Deze twee mannen vullen elkaar en Floor’s behoefte perfect aan.

Ondertussen is Floor nog steeds werkzaam bij Wan! Daar is ze ondertussen opgeklommen tot (anoniem) columniste. Het leven lijkt perfect, maar op een avond komt Floor thuis en vind ze handboeien aan de klink van haar deur, met het bloed er nog aan. En zo ontvangt ze nog meer mysterieuze dingen.

Lees de hele blogpost …

11 mei 2013

Het spel van Floor van Renee van Amstel

het spel van floor cover

Het spel van Floor is het tweede deel in de Floor-serie en eigenlijk vond ik deze nog beter dan de eerste! Het zijn bdsm-romans, maar heel anders dan de Vijftig tinten flut (o ja, het was grijs, toch?) Hier zit een verhaal in en de personages zijn intelligent en geloofwaardig!

In dit tweede deel heeft Floor haar leven radicaal veranderd. Ze gaat werken op de afdeling marketing bij een glossy tijdschrift. Ze probeert Rick te vergeten, maar dat lukt niet echt goed. Het is haar nadien ook niet meer gelukt om de juiste persoon te vinden die haar tegemoet kon komen in haar verlangens naar bdsm.

Lees de hele blogpost …

10 december 2012

De overgave van Floor van Renee van Amstel

de overgave van floor cover

De overgave van Floor is een Nederlandse erotische roman. Een SM-roman kan ik beter zeggen. Nou heb ik in mijn leven redelijk veel romans in dit genre gelezen, zelfs thrillers, dus ik weet ze wel op waarde te schatten.

Na Vijftig tinten schieten erotische romans als paddenstoelen uit de grond. Sommige titels zijn al enkele jaren oud zelfs, maar profiteren van het succes en komen opnieuw uit. Vijftig tinten heb ik een groot deel van gelezen, maar ben ik gestopt omdat ik de schrijfstijl om te huilen zo slecht vond…

Lees de hele blogpost …