September Sequel Maand

shopaholic seriePlotseling kreeg ik een uitnodiging voor een event op Facebook. “September Sequel Maand”. Joany van Nerdymommy.nl bedacht deze maand, omdat vervolgdelen vaak te lang op de ntl-stapel blijven liggen. Zoveel series die nooit worden uitgelezen. Ik vond het leuk, zette mezelf op “geïnteresseerd” en liet het idee even inwerken.

Ik twijfelde nogal, want ik lees zeer zelden series. Daarnaast ook weinig YA, dus wist ik eerst niet zo goed wat ik met deze maand aan moest. Maar toen ik even nadacht en mijn Goodreads-pagina bekeek, viel me op dat ik toch wel wat ongelezen vervolgdelen in mijn kast had liggen.

Om te beginnen het laatste deel van de Shopaholic-serie: ‘Shopaholic grijpt in’. Daar heb ik een haat/liefde verhouding mee, maar ik heb vrijwel de hele serie gelezen, waarom dan niet dit laatste deel? Ook heb ik het vervolg op ‘Verkikkerd’ op mijn e-reader staan: ‘Verslingerd’. Dit is een tweedelige chicklit-serie van Lisette Jonkman.

Hoe verder ik zocht, hoe meer ongelezen sequels ik vond. Zoals ‘Steenhouwer’ van Camilla Läckberg. ‘Onaantastbaar’ van Karin Slaughter. Series waar ik abrupt mee was gestopt, terwijl deze thrillerseries juist vrij sterk en spannend zijn!

Tijdens deze maand ligt de uitdaging dus bij het lezen van sequels en het eventueel uitlezen van series die al te lang stof staan te vangen in je boekenkast. De vervolgdelen waar je nooit aan toe kwam zeg maar. Ik heb uiteindelijk toch besloten om gewoon mee te doen, maar wel met een kanttekening: ik ga mezelf niet pushen om alleen maar sequels te lezen deze maand. Dat hoeft ook niet, al lees je maar één sequel, dan is dat al voldoende. Gelukkig maar 🙂

Wil je ook graag meedoen en de ongelezen sequels in je kast eens echt gaan lezen? Je kunt je inschrijven op: September Sequel Maand en op deze pagina vind je ook alle informatie rondom deze sequel-maand! Liever zonder Facebook? Dat kan, inschrijven is namelijk niet verplicht.

Hoeveel ongelezen sequels heb jij nog in de kast liggen?


Reageer op: September Sequel Maand

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten