10 december 2015

Shoplog!

kil coverIk heb boeken geshopt! Ik ga niet zeggen dat ik niets te lezen had, want heb voor de komende tijd nog genoeg te lezen, maar ik had behoefte aan wat nieuws. Ik hoop ook een beetje dat het wat meer flow aan mijn leesdip gaat geven.

Ik gooide eerst in mijn digitale mandje het ebook ‘Kil’ van Mel Wallis de Vries. Die wou ik al een tijdje aanschaffen, maar het kwam er niet van. Het is een korte ya-thriller, ben er wel nieuwsgierig naar. Mel schrijft gewoon fijn en ik vind Mel Wallis de Vries heerlijk om te lezen voor het slapengaan!

Toen kwam ik ‘On top’ tegen van Anna Nooshin. Het ebook was in plaats van € 12,99 nu € 6,99 en dat is een mooie prijs voor een ebook! Die ging natuurlijk ook mee in het digitale mandje. Anna Nooshin is blogger en ze schreef een boek over haar leven en haar succes. Ik vind dat soort boeken heel erg leuk en interessant om te lezen. Volgens de cover is dit boek een inspiratiegids. Ik ben benieuwd, het stond al een tijdje op mijn wishlist.

engel coverEr waren veel ebooks voordelig geprijsd, ik vond bijvoorbeeld ook nog de literaire roman ‘Engel’ van Wanda Bommer! Daar was ik al heel lang naar op zoek. Ik vind Wanda Bommer erg fijn schrijven. Las ooit van haar ‘Panorama west’. ‘Engel’ speelt zich af in de jaren ’80. Ik heb er goede verhalen over gehoord. Het gaat over de jonge Angélica, ze vertrekt van Friesland naar Amsterdam. Ontmoet daar de bandleden van de groep Ace. De omslagtekst is wat vaag, maar op de een of andere manier spreekt het me aan.

Ik ging ook nog voor een columnbundel. ‘De troost van een warm visje’ van Sylvia Witteman. Heerlijk, ik hou van columnbundels, kan er niet genoeg van krijgen. Deze is hopelijk ook weer leuk en herkenbaar.

Heb jij nog wat leuks gekocht de afgelopen periode?

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: