24 november 2013

Shoplog: Saskia Noort en de filmdames Halina en Carice

Debet coverHallo allemaal. Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. Ik heb afgelopen week twee boeken gekocht en ik vond het wel een leuk idee om dat met jullie te delen.

Als eerste heb ik Debet gekocht van Saskia Noort. Haar thriller De eetclub was één van de eerste thrillers die ik ooit las en daarna heb ik heel wat Nederlandse thrillers gelezen. Debet is het vervolg op De eetclub. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het verder is gegaan met de personages. En ik heb Debet als dwarsligger gekocht. En de boeken van Saskia Noort lees ik vaak in één dag uit.

Haar boeken lezen lekker door, ik verwacht dat ook van Debet. En ik hoop ook dat het de schimmige sfeer heeft zoals in haar eerste boeken. Want die sfeer miste ik nogal in Koorts. Dat was haar Ibiza-thriller toen, waar ik niet zo heel erg weg van was! Maar goed, we zullen zien…

shoplogEn bij de boekhandel kwam ik ook het boek tegen van Carice van Houten en Halina Reijn: Anti glamour. Het is een mooi vormgegeven boek, dat zeker. Of de inhoud mij zal bevallen weet ik nog niet. Maar ik werd weer gedreven door nieuwsgierigheid en dus besloot ik dit boek ook mee naar de kassa te nemen.

Ik zie Carice en Halina graag in films verschijnen, dus ik ben wel benieuwd wat ze samen van dit boek gemaakt hebben. Mijn eerste indruk is dat vooral een bladerboek is, een soort magazine in boekvorm. Dat is mijn eerste indruk, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Mocht dat wel zo zijn, dan vind ik het een prijzige bedoening.

Bij welk boek zijn jullie het meest benieuwd naar mijn leeservaring?

2 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: