Shoplog: The Hunger Games en Hema

het meisje dat in vuur en vlam stondIk heb voor jullie een shoplogje vandaag. Ik heb een boek gekocht en ik heb ook bij de Hema wat handigs gekocht voor mijn boekenblog.

Om te beginnen: hét boek natuurlijk 🙂 En meestal lees ik ebooks, maar als het over The Hunger Games gaat, dan koop ik altijd de gewone boeken. Omdat ik van The Hunger Games gewoon graag tastbare boeken heb. Ik heb Het meisje dat in vuur en vlam stond gekocht! Het is geschreven door diverse auteurs, onder redactie van Leah Wilson. Het zijn losse verhalen die dieper in gaan op Katniss, op District 12 en op de Spelen zelf.

Een soort fictief naslagwerk over Panem zeg maar. Het gaat over de politiek in Panem, maar ook over de mode en over het Capitool.

Ik moet er nog in beginnen en eigenlijk wil ik dat als sinds ik het boek in huis heb, maar ergens stel ik het steeds uit en toch verheug ik me erop. Beetje dubbel. Ik denk dat ik het steeds uitstel omdat ik gewoon weet dat ik dit weer in één middag uitlees en dan is het over.

Dan had ik bij de Hema nog een handig notitieboek. Meer een collegeblok eigenlijk. En als je zoiets nodig hebt nu, dan raad ik je aan om naar de Hema te gaan. Het is daarlekker goedkoop, maar ze verkopen ook degelijke spulletjes. En nu is er extra veel aanbod en variatie, vanwege het begin van een nieuw schooljaar. Maar goed, ik had dus een notitieboek. Daar heb ik een foto van gemaakt.

mijn notitiblok

Ik koos deze omdat dit notitieblok is ingedeeld met tabladen en ook een ringband heeft. Lekker handig dus! In het voorste deel schrijf ik wat notities tijdens het lezen voor de leeservaring. Ik maak planningen. Ik hou blog-ideetjes bij. E-mailadressen.. boeken die nog uitkomen of boeken die ik als recensie-exemplaar heb gekregen en vastzitten aan een deadline. Nou ja, eigenlijk alles wat bij bloggen komt kijken, dat schrijf ik in zo’n boek op. En eerst deed ik dat in verschillende schriften. Maar met dit notitieboek heb ik nu dus alles bij de hand.


6 reacties

 • 26 augustus, 2013 om 18:31
  westmus zegt:

  Mijn notitieboek is bijna vol. Ik schrijf altijd in twee richtingen van voor naar achter en dan draai ik mijn notitieboek en schrijf ik van achter naar voor toe. Ze komen mekaar bijna tegen, dus bijna vol. Hema is een goed idee, ze zijn ook altijd heel mooi. Merciekes! 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  westmus Beantwoorden

 • 26 augustus, 2013 om 20:20
  Mieke Schepens zegt:

  Dank je voor de tip. Ik ben bijna zover !

  Ikhartje(0) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 27 augustus, 2013 om 10:01
  Boekverslaafde zegt:

  Ben heel benieuwd naar wat je van Het meisje dat in vuur en vlam stond vindt. Ik heb ook enorm genoten van de Hongerspelen, geweldige boeken. Het meisje dat in vuur en vlam stond trekt mij persoonlijk niet heel erg omdat het door diverse auteurs is geschreven. Dus ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

  Handig zo’n notitieblok! Ik gebruik tot nu altijd lossen vellen papier of mijn mobiele telefoon waar ik aantekeningen op maak, maar ik moet toch ook maar eens aan een schrift of notitieblok 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Boekverslaafde Beantwoorden

 • 27 augustus, 2013 om 10:24
  Lieke zegt:

  Het meisje dat in vuur en vlam stond lijkt me wel een leuke toevoeging voor The Hunger Games serie 😀 Ben benieuwd naar je recensie 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lieke Beantwoorden

 • 28 augustus, 2013 om 09:00
  Karlijn van der Wijk zegt:

  Je boek over de Hungergames kende ik niet, maar het lijkt me gaaf om meer over Katniss te weten te komen. Vertel je wat je ervan vindt?

  Ikhartje(1) deze reactie

  Karlijn van der Wijk Beantwoorden

 • 28 augustus, 2013 om 09:06
  claar zegt:

  Soms moet ik ook wel lachen om je enthousiasme zoals over je blok(Hema) ik zou je erg spontane berichtje doorsturen naar de Hema en benieuwd zijn naar hun reactie, liefs,Claar p.s. Let op het boek De vijfde golf en neem een overweging voor Hemelvaart.

  Ikhartje(1) deze reactie

  claar Beantwoorden

Reageer op: Shoplog: The Hunger Games en Hema

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten