16 januari 2014

Spam je Bloglovin’ adres

bloglovin'Ik ben helemaal weg van Bloglovin’! Ik vind het leuk om allerlei blogs te volgen. Mijn collega-boekbloggers, maar ook heel veel beauty- en lifestylebloggers. Ik lees namelijk ook graag artikelen over mascara’s en spulletjes van de Lush en ik zie graag filmpjes met oogschaduwlooks en stash-verzamelingen.

Maar ik ben ook selectief. Daarom is Bloglovin’ heel handig. Je ziet in een oogopslag wie vandaag een leuke post heeft geplaatst en spreekt het je niet aan, dan scrol je weer verder. Maar goed, de meeste weten hoe het werkt natuurlijk. 😉

Omdat ik altijd opzoek ben naar leuke Bloglovin’-tips en de meeste bloggers op zoek zijn naar volgers, mag je vandaag jouw Bloglovin’-adres spammen onder deze post. Vertel wat mensen kunnen verwachten als ze jou gaan volgen. Waar je blog over gaat, maar ook hoe vaak je blogt. Meerdere keren per dag, of verschijn je maar 2x per week in de feed bij een volger. Ik weet hoe blij bloggers zijn met nieuwe volgers op Bloglovin’. Grijp je kans hier vandaag!

Let op: dus niet je blog, maar je Bloglovin’-adres! 

33 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: