21 februari 2014

Stuk, de eerste teaser-trailer

boekverfilmingenEen tijdje terug had ik de teaser beelden van de film ‘Stuk’, naar het gelijknamige boek van Judith. Die waren nog een beetje vaag, maar gaven al wel een soort van eerste indruk. Nu is dan de officiële teaser-trailer klaar. Die duurt een stukje langer en geeft al wat meer van de film prijs.

Als ik de trailer bekijk is het me ook duidelijk dat het grauwe film gaat worden. Om eerlijk te zeggen zie ik niet voor me wat ik altijd voor me heb gezien toen ik ‘Stuk’ las. Ik hoop dat ze niet heel erg afgeweken zijn van het boek, maar dat idee krijg ik wel een beetje.

Begrijpelijk overigens, deze teaser-trailer is er juist om ons te teasen. Om ons nieuwsgierig te maken en juist dat we gaan gissen hoe de film uiteindelijk zal zijn. Dat doen ze dan erg goed 🙂 En vanaf 28 mei kunnen we dus zelf gaan kijken.

Op de officiële filmsite van ‘Stuk!’ kun foto’s bekijken en meer info vinden: klik 

1 reactie

  • 21 februari, 2014 om 17:19
    Sandra (@SssandraVv) zegt:

    Yessss de beelden zien er goed uit, ben zo benieuwd!! Ik dacht in eerste instantie dat ik het boek nog niet gelezen had, mss moet ik het boek nog maar een keer lezen 😉


    Sandra (@SssandraVv)
    Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: