Tag: One lovely blog award

lovely blog awardIk ben genomineerd voor de “One lovely blog award”. Lijkt een beetje op de Liebster award. Liebster award was een tag met vragen en dit is een tag met feitjes. Het klinkt echter mooier dan het is, want het is immers geen award voor op de schoorsteen en de nominatie houdt in dat je gekozen bent om de tag over te nemen. Maar leuk is het zeker 🙂

Annelies van Boekboetiek nomineerde mij voor deze tag. Dank je wel Annelies! Laten we eens gaan kijken naar de regels van deze tag, mijn gedeelde zeven feitjes en natuurlijk het lijstje bloggers aan wie ik tag doorgeef.

De regels:

– Je moet de persoon die je genomineerd heeft bedanken met een link naar haar of zijn blog.
– Je moet de regels weergeven en het plaatje van deze award.
– Vermeld 7 feitjes over jezelf.
– Nomineer 15 andere bloggers en laat een reactie achter onder een post van de bloggers, zodat ze weten dat ze genomineerd zijn.

Zeven feiten:

1. Ik hou van sokken. Ik slaap zelfs negen van de tien keer mét sokken aan, zo niet: dan liggen ze naast bed, zodat ik ze meteen aan kan trekken.

2. Als ik meedoe aan een 24 uurs Read-a-Thon, dan kan ik de klok erop gelijk zetten, dat ik uitgerekend die dag visite krijg of andere onverwachte bezigheden mijn plan verstoren. Vervolgens word ik dan heel onrustig en als ik eenmaal onrustig ben, dan kan ik dus mezelf niet meer goed concentreren op een boek.

3. Ik kan soms een hele avond uitkijken naar het moment dat ik ein-de-lijk naar bed kan. Als het uiteindelijk bedtijd is, ben ik klaar en klaarwakker. Vervolgens ga ik dan op mijn tablet filmpjes kijken, omdat ik toch niet kan slapen, waardoor het veel te laat wordt. De dag daarna is dan hetzelfde verhaal. Het kan soms een week of langer duren voordat ik dan weer een normaal ritme heb.

4. Vroeger had ik schildpadjes als huisdier. Het rook als een reptielenhuis en tja… je had er eigenlijk niets aan. Je kon er naar kijken, ze sliepen op een ‘rots’ onder een lamp en waren erg inhalig als ze eten kregen. Soms zwommen ze een rondje, maar in principe sliepen ze een hele dag.

5. Regelmatig steek ik een kaarsje aan in een soort wenskapelletje. Een speciale plek waar iedereen welkom is, een kaarsje mag aansteken en/of een wens of boodschap mag opschrijven in een boek. Soms wens ik niets, soms wens ik wel iets. De ene keer voor mezelf, dan voor iemand anders. En alles wat ik wenste kwam ook uit… Dat vind ik niet eng, maar juist heel mooi.

6. In een restaurant vind ik het voorgerecht het lekkerst, meestal carpaccio en daarna kijk ik uit naar het toetje. Ik ben dol op ijs met warme kersen.

7. Ik heb talloze notitieboekjes, planners en een agenda, maar toch hou ik alles het liefst digitaal bij. Mijn Google Agenda, Wunderlist en Evernote gebruik ik dagelijks.

De vijftien genomineerden:

Lees dan!
Elegantic
Mariska
Stipsel
Simone
The blog brothers
Yara Diaries
Ivette
Eline Boot
Jiami
Tante Til
Jenny
Bibies boekenblog
Boekentaske
Loïs Lorinde


5 reacties

Reageer op: Tag: One lovely blog award

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten