24 februari 2023

Kwaad bloed van Tine Bergen

kwaad bloed cover

‘Kwaad bloed’ is een psychologische thriller van de Vlaamse Tine Bergen. Bijzonder detail: de gehele thriller speelt zich grotendeels af in een afgesloten ruimte in een studentenhuis.

Op een donderdagavond zitten in Leuven zeven studenten opgesloten in hun gezamenlijke keuken. Zes leven, de zevende is dood en dat is Vince. Serge neemt de leiding. Iedereen mag pas weg als de moordenaar zichzelf bekend maakt. Alle studenten blijken zo hun eigen geheimen te hebben en de sfeer wordt steeds grimmiger.

Lees de hele blogpost …

7 juli 2020

Zullen we het liefde noemen? van Tine Bergen

Ik was erg verrast toen Tine Bergen mij persoonlijk vroeg of ik mee wilde doen aan de blogtour rondom de thriller ‘Zullen we het liefde noemen?’. Vandaag ben ik aan de beurt!

Het leven van Esther staat flink op zijn kop als haar achtjarige zoon Linus de overbuurman doodrijdt. Dit lijkt eerst een stom ongeluk, maar de inspecteur van de politie vind de zaak heel interessant. Vooral omdat de overbuurman ook de leerkracht was van Linus vorig schooljaar en daar was niemand blij mee! En dan zijn er nog talloze andere geheimen uit het heden en verleden…

Lees de hele blogpost …