Trailer van De ontsnapping

de ontsnapping filmposterIk ben niet echt groot fan van Heleen van Royen, maar ‘De ontsnapping’ vond ik toentertijd een leuk boek. Ik las het vóór mijn blog tijdperk, dus een leeservaring heb ik hier niet. Jammer eigenlijk en nu ineens besef ik me hoe fijn het is dat ik sinds ik blog van elk boek wat ik heb gelezen ook iets terug kan vinden.

Maar goed… ‘De ontsnapping’ gaat over Julia. Ze is getrouwd, heeft kinderen, leidt een burgerlijk leventje en is totaal niet gelukkig. Ze wil iets anders met haar leven en vertrekt dus daarom helemaal alleen en komt terecht in Portugal.

Julia maakt nieuwe vrienden en laat fysiek ook nog wat aan zichzelf sleutelen. Ook ontmoet ze de mysterieuze Romeo in Portugal. Maar Julia heeft ook een verleden… En had ooit een broertje, Jimmy… Maar twintig jaar terug moest ze op een heftige manier afscheid van hem nemen.

Eind april gaat deze film in de bioscoop draaien. Dat is volgende maand al, tijd gaat snel… Ik ben heel erg benieuwd, want ik vond ‘De gelukkige huisvrouw’ ook erg mooi verfilmd! Al moet ik eerlijk zeggen dat vooral Carice van Houten die film droeg. Dit keer geen Carice, maar Isa Hoes in de hoofdrol. Naast haar spelen ook Edwin Jonker, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Kees Boot een rol in de film. Om alvast in de stemming te komen heb ik de trailer opgezocht.


3 reacties

 • 6 maart, 2015 om 11:09
  Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Lijkt me een goede film, Isa Hoes is een fantastische actrice! Net als jij geen echte Heleen van Royenfan, maar De Gelukkige Huisvrouw en De Ontsnapping toch in een ruk uitgelezen 🙂

  Groetjes, Marjon.

  Ikhartje(3) deze reactie

  Marjon (Uitgelezen) Beantwoorden

 • 6 maart, 2015 om 11:53
  Nynke-Boudien zegt:

  Ik ben ook groot fan van de boeken van Heleen van Royen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze film, Isa Hoes is ook zo’n fantastische actrice.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nynke-Boudien Beantwoorden

 • 6 maart, 2015 om 13:04
  Ingrid Verschelling zegt:

  Ik heb alleen “De gelukkige huisvrouw” gelezen. Ik vond het een goed boek! (http://www.hebban.nl/boeken/de-gelukkige-huisvrouw-heleen-van-royen)
  De film heb ik ook gezien. Ik ben wel benieuwd naar dit boek / film.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Ingrid Verschelling Beantwoorden

Reageer op: Trailer van De ontsnapping

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten