6 maart 2015

Trailer van De ontsnapping

de ontsnapping filmposterIk ben niet echt groot fan van Heleen van Royen, maar ‘De ontsnapping’ vond ik toentertijd een leuk boek. Ik las het vóór mijn blog tijdperk, dus een leeservaring heb ik hier niet. Jammer eigenlijk en nu ineens besef ik me hoe fijn het is dat ik sinds ik blog van elk boek wat ik heb gelezen ook iets terug kan vinden.

Maar goed… ‘De ontsnapping’ gaat over Julia. Ze is getrouwd, heeft kinderen, leidt een burgerlijk leventje en is totaal niet gelukkig. Ze wil iets anders met haar leven en vertrekt dus daarom helemaal alleen en komt terecht in Portugal.

Julia maakt nieuwe vrienden en laat fysiek ook nog wat aan zichzelf sleutelen. Ook ontmoet ze de mysterieuze Romeo in Portugal. Maar Julia heeft ook een verleden… En had ooit een broertje, Jimmy… Maar twintig jaar terug moest ze op een heftige manier afscheid van hem nemen.

Eind april gaat deze film in de bioscoop draaien. Dat is volgende maand al, tijd gaat snel… Ik ben heel erg benieuwd, want ik vond ‘De gelukkige huisvrouw’ ook erg mooi verfilmd! Al moet ik eerlijk zeggen dat vooral Carice van Houten die film droeg. Dit keer geen Carice, maar Isa Hoes in de hoofdrol. Naast haar spelen ook Edwin Jonker, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Kees Boot een rol in de film. Om alvast in de stemming te komen heb ik de trailer opgezocht.

3 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: