18 januari 2015

Trailer van Rendez-Vous

rendez-vous coverOp 14 mei gaat ‘Rendez-Vous’ draaien in de bioscoop. Een moment waar ik naar uitkijk! Dit was de eerste thriller die ik las van Esther Verhoef en daarna was ik fan. Je kan dus wel begrijpen dat ik erg nieuwsgierig ben naar deze verfilming.

Het gaat verhaal gaat over Simone en haar gezin. Samen met haar man Eric en haar kinderen verhuist ze naar Frankrijk. Daar willen ze graag een chambres d’hôtes beginnen. Hun net gekochte landhuis is echter een bouwval en ze schakelen een aannemersbedrijf in om de boel weer op te knappen.

De verhuizing en de stress bij de bouwwerkzaamheden geeft heel veel spanning. Maar gelukkig is daar Michel… de stoere bouwvakker. Hij maakt veel los bij Simone. Maar dat maakt de spanning en stress niet minder…

De trailer laat al een mooi sfeerbeeld zien en ik herken wat stukjes uit het boek en brengt mij al wat in de stemming. Loes Haverkort speelt samen met Mark van Eeuwen de hoofdrol. Pierre Boulanger speelt Michel. En dan hebben we natuurlijk nog de ietwat vreemde aannemer Peter. Die rol neemt Peter-Paul Müller voor zijn rekening.

Kijk jij ook uit naar deze film?

2 reacties

 • 18 januari, 2015 om 14:08
  rthomsonamstelveen zegt:

  Geweldig boek. Ik ga zeker naar de film. Dit was ook mijn eerste kennismaking met Esther Verhoef. Genoten. Een echte thriller.

  hartje(1)


  rthomsonamstelveen
  Beantwoorden

 • 27 januari, 2015 om 14:10
  Mirjam zegt:

  Moest even op zoek, maar ik heb dit boek in m’n boekenkast gevonden…. Ongelezen, maar ik heb dan ook nog even voordat de film in de bioscoop verschijnt.

  hartje(1)


  Mirjam
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: