Update van mijn "2013 reading challenge"

reading challengeIk begon mijn ‘2013 reading challenge’ op Goodreads met 75 boeken als einddoel, dat leek me een veilige instelling. Niet veel druk op de ketel en voor mij ook een mooie richtlijn om mezelf aan te houden. En over het algemeen ging deze challenge zo goed en was het zo makkelijk om vol te houden, dat ik al bijna 10 boeken voor op schema lag.

Dus besloot ik de challenge weer een challenge te maken. Nu heb ik als einddoel 80 boeken! De lat een beetje hoger gelegd, want het ging wel erg makkelijk de laatste tijd.

In het najaar bekijk ik het weer en misschien leg ik de lat dan weer een beetje hoger. Hoe gaat het met jullie reading challenge op Goodreads?

2013 reading challengeReading Challenge

 

Leesdame has read 48 books toward her goal of 80 books.

48 of 80 (60%)
view books


4 reacties

 • 16 juli, 2013 om 20:53
  suzanne hartog zegt:

  Eeg goed, ik loop 38 boeken voor de laatste keer dat ik keek

  Ikhartje(0) deze reactie

  suzanne hartog Beantwoorden

 • 16 juli, 2013 om 20:55
  Leesdame zegt:

  Je kan de challenge aanpassen hé? Het wat moeilijker voor je zelf maken bijvoorbeeld, of makkelijker…

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 17 juli, 2013 om 19:58
  Anonymous zegt:

  Ik begon met als challenge 100 boeken. Laatst gehalveerd aangezien ik een gigaleesdip heb/ had. Ik lijk er nu weg bovenop te komen. Eens kijken of ik mijn challenge bijstel. Ik hoef er nu nog maar 10!
  Gr. Joanne

  Ikhartje(0) deze reactie

  Anonymous Beantwoorden

 • 22 juli, 2013 om 15:35
  theonlymrsJo zegt:

  Dit is voor mij het eerste jaar dat ik voor mijzelf een lat heb neergelegd over het aantal te lezen boeken. Ik ben voorzichtig begonnen met 40 boeken en ik lig keurig op schema. Daarbij is het wel zo dat ik totaal geen aandacht schenk aan de status-melding in goodreads, want zodra ik daar op ga letten en ga lopen “piekeren” of ik het aantal wel ga halen, is het leesplezier meteen minder! Maar aan de andere kant ken ik mijzelf goed genoeg om te weten dat ik de “versneller” aanzet als ik tegen het einde van het jaar merk dat het spannend wordt …..

  Ikhartje(0) deze reactie

  theonlymrsJo Beantwoorden

Reageer op: Update van mijn "2013 reading challenge"

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten