Vakantiebieb 2020

De Vakantiebieb is er weer! Van 1 juli tot en met 31 augustus kun je gratis ebooks lezen in de Vakantiebieb app. Deze app is te vinden in de Appstore of Google Play Store. Je kunt dan de ebooks lezen op je tablet of telefoon.

Ik heb alvast rondgekeken en er staan interessante titels tussen dit jaar en wat me ook opvalt: dit jaar staan er ook luisterboeken bij! Ook aan de jonge lezers wordt natuurlijk gedacht. Er staat ook een flinke lijst jeugdboeken in deze app en ook hier staan luisterboeken tussen. Maar in dit overzicht richt ik mij op de boeken voor volwassenen.

Voor volwassenen

Thrillers:

Het bloemenmeisje van Anya Niewierra
Casa familia van Nathalie Pagie
DNA van Yrsa Sigurdardottir
De stilte van de witte stad van Eva Garcia Sáenz de Urturi
Dans om de troon van Marianne en Theo Hoogstraaten
Het strandhuis van Suzanne Vermeer (luisterboek)
De taak van Robert Pollack
Versplinterd van Karin Slaughter
De vrouw van de bankier van Cristina Alger (ebook & luisterboek)
Het zwarte gif van Daniel Silva (luisterboek)
Ik volg je van Lisa Jewell (luisterboek)

Feelgood:

21 zomers en andere verhalen van Chantal van Gastel
Duingras van Jackie van Laren
Het huis met de blauwe luiken van Michelle Visser
De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan
Lenteliefde en kersenbloesem van Anita Verkerk
Thuis in Virgin River van Robyn Carr (ebook & luisterboek)
Nooit meer alleen van Colleen Hoover (luisterboek)

(Literaire) romans:

De goede zoon van Rob van Essen
De herberg van Ivy Hill van Julie Klassen
Moord op de moestuin van Nicolien Mizee
Niets is gelogen van Sacha Bronwasser
Otmars zonen van Peter Buwalda (ebook & luisterboek)
Zij, jij en ik van Julie Cohen

Non fictie:

Alleen van Tim Voors
De Bourgondiërs van Bart van Loo
Cliffrock Castle van Josephine Romboets
De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door van Herman Finkers (ebook & luisterboek)
Knap voor een dik meisje van Tatjana Almuli

Welke boeken spreken jou aan?


Reageer op: Vakantiebieb 2020

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten