29 oktober 2023

Mailen met Vivian van Leeuwen

Vandaag mailen we met feelgood auteur Vivian van Leeuwen! Ik ken haar al een tijdje, want we waren ook collega-boekbloggers en Vivian en ik kwamen regelmatig op elkaars blog bijkletsen.

Dat doen we vandaag uitgebreid over! We hebben het uiteraard over haar debuut ‘Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)’, maar we gaan ook de diepte in. Zo vroeg ik Vivian haar mening over diversiteit in feelgoodromans en ze deelt met ons hoe het voelde om ineens zélf op boekenblogs besproken te worden.

Lees de hele blogpost …

27 mei 2023

Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou) van Vivian van Leeuwen

Ik vond het een eer dat Vivian mij persoonlijk benaderde of ik haar novelle wou lezen. En ja, Vief, natuurlijk wil ik dat! We zijn jarenlang toffe blogcollega’s geweest!

De lieve Carlijn is net gezakt en besluit alleen op vakantie te gaan naar Rome. Hier hoopt ze zichzelf terug te vinden en uit te zoeken wat ze echt wil gaan doen met haar leven. In Rome ontmoet ze Luca, een Instagram-fotograaf. Door omstandigheden moet ze bij hem logeren. Carlijns zussen in Nederland beginnen zich een beetje zorgen te maken…

Lees de hele blogpost …